1. DEL PROGRAMA Najden-a sem:

ZAČETNI SIMBOLI metode Phyllis Krystal, za lažje rokovanje z življenjskimi izzivi. Prej so se te delavnice imenovale "Umirim um in občutim varnost".

Začnemo 9. aprila 2024

(že 9. ponovitev)

 

ZAČETNI SIMBOLI metode Phyllis Krystal

»Umirim um in občutim varnost«

ponovno MODUL 1:

šest delna delavnica,

prva dva srečanja sta za vas brezplačna

 Da boste kos vsakodnevnim izzivom,

 

  • se naučili umiriti um
  • obvladati strah in stres
  • zaščitili se in občutiti varnost

 

 Delavnica bo v živo v Mariboru in po zoomu.

Ste se že kdaj vprašali, kaj naj naredim, da me ne bi bilo tako strah? Kako naj umirim svoj nemirni um, da sem bom počutila bolj mirno? Kako naj se zaščitim, da bi se počutila varno, posebej takrat, ko nekdo zelo pritiska name? Težko rečem ne, čeprav tisto, kar sem potrdil/a ni v skladu z mano?

Vaje, ki se jih boste učili v teh šestih delavnicah po metodi Phyllis Krystal, so preproste in lahke. In prav preproste stvari imajo največjo moč. Kako delujejo? Vsak naš izziv, strah ali težava je misel shranjena v našem spominu – v podzavesti. Te misli z vadbo zamenjamo s pozitivnimi slikami – simboli te metode. To naredimo igrivo.

»Vaje delujejo«, mi povedo udeleženci delavnic. Vem, saj jih vsak dan uporabljam tudi sama. Te vaje so mi pomagale umiriti moj zelo aktiven um. Postati samozavestna in varna. Odlično rešujejo moje življenjske izzive, da se lahko veselim življenja in ostanem igriva.

Si lahko predstavljate, da v težavah ne ostajate več ure in dneve, ker vam je na voljo orodje s katerim si lahko pomagate takoj? Vadba vzame samo nekaj minut. Primerna je tudi za otroke.

 

Program:

Vsaka delavnica traja 1 uro in poteka na Koroški cesti 94, v Mariboru in istočasno v spletni aplikaciji ZOOM ob torkih.

Po prijavi boste link na ZOOM prejeli po e-pošti. Spomnila vas bom še kakšen dan prej in 30 minut pred delavnico.

 

  1. srečanje: torek, 9. aprila, 2024, ob 19. uri

»V moji glavi je preveč misli, kako jih lahko zaustavim?«

Bi se radi naučili, kako umirite preveč razmišljujoči um, da vas misli ne bodo nadzirale?

Če se zaradi preveč razmišljujočega uma ne morete skoncentrirati, če ne morete zaspati ali se vam ponavljajo venomer enake misli, imam za vas dobro novico: pokazala in naučila vas bom vajo, s katero lahko umirite svoj um. Rešitve za naše naloge potrebujejo prazen prostor – brez misli, da lahko vanj vstopijo novi ideje.

Na tej delavnici se boste naučili, kako umirite preveč razmišljujoči um, da vas misli ne bodo nadzirale. V notranji tišini se lažje srečamo sami s seboj, da lahko prisluhnemo notranjemu vodstvu in prejmemo odgovore, do katerih z umom ne moremo priti.

  • Na tej delavnici bomo vadili vajo – simbol OPIČJI UM (meter)

 

  1. srečanje: torek, 16. aprila, 2024, ob 19. uri

Pogovarjali se bomo o vaših izkušnjah z vajo za umiritev uma, povedali boste, v kakšnem izzivu ste se znašli, kako pri vas vaja deluje, postavili vprašanja, če vam vaja še ni čisto jasna. Skupaj bomo pogledali domačo nalogo, predvsem, če vajo pravilno uporabljate.

 

  1. srečanje: torek, 23. aprila, 2024, ob 19. uri

»Strah nas več ne zajame, ko se ga naučimo obvladati!«

Življenje brez strahu je veliko prijaznejše.

Ali je še sploh mogoče živeti brez strahu? Lahko, ko se  tega naučimo. Na tej delavnici bomo vadili vaje, s katerimi lahko v vsakdanjem življenju obvladamo strah in stres.

Ko se zavedam, da sem v strahu, lahko to opazujem z distanco in mu ne dovolim, da me potegne v igro. Lahko naredim vajo, namesto, da me je še naprej strah. Lahko si rečem: »O, strah, prišel si, hočeš me zajeti, vendar ti to ne dovolim!«

Če me je strah že zajel, naredim vajo takoj, ne čakam, da bom imel/a čas ali prostor. Torej, ko me zajeme strah, se najprej ukvarjam s tem, da se »sestavim« in umirim. Komaj potem, se ukvarjam s stvarjo, ki mi je strah ali stres povzročila.

  • Na tej delavnici bomo vadili vajo - simbol ZVEZDA PROTI STRESU IN STRAHU.

 

  1. srečanje: torek, 30. aprila, 2024, ob 19. uri

Pogovarjali se bomo o vaših izkušnjah z vajo proti strahu, povedali boste, v kakšnem izzivu ste se znašli, kako pri vas vaja deluje. Skupaj bomo pogledali domačo nalogo in če vajo pravilno uporabljate. Pripravite si vprašanja, da vam bom lahko nanje odgovorila!

 

  1. srečanje: torek, 7. maja, 2024 ob 19. uri

»Občutim varnost«

Morda ste zelo senzitivna oseba sploh ne veste, da to ste.

Mi zelo čutimo energijo in vplive iz okolja: drugih ljudi, hrupa, vonjav, svetlobe, vremena, dogodkov … pa se morda tega ne zavedamo.

Ali pa od drugih prevzemamo njihove strahove, jezo in se zapletamo v njihove situacije?

Občutimo lahko veliko več, kot si lahko predstavljamo. Ker se tega ne zavedamo, nas lahko to zelo utruja, iritira in nam jemlje energijo. Ko je vsega preveč, izgubimo občutek varnosti.

V redu je, če občutimo energijo od drugih. Dobra novica za vse nas senzitivne osebe pa je, da se lahko naučimo poskrbeti za svojo energijo in se naučimo zaščititi, da se bomo počutili varno.

Na tej delavnici se bomo naučili vajo za zaščito pred zunanjimi vplivi, da bomo lahko občutili varnost.

  • Naučili se bomo in vadili simbole: OBROČ in ŽOGO.

 

  1. srečanje: torek, 14. maja, 2024 ob 19. uri

Pogovarjali se bomo o vaših izkušnjah z vajo za zaščito, povedali boste, kaj vam jemlje občutek varnosti. V kakšnem izzivu ste se znašli? Ste takrat vajo uporabili? Kako je delovala? Skupaj bomo pogledali domačo nalogo.

 

Cena:

delavnice je 136 eur. Prva dva srečanja sta brezplačna. 50 % POPUST za prve 3 prijavljene vrednosti 68 eur.

Velikost skupine: 6 oseb.

Prijave sprejemam do vključno petka, 19. aprila 2024. Potem se ni se mogoče več prijaviti.

Ustvarila se bo skupina, kjer boste skupaj obiskovali ta program in izmenjevali izkušnje. Skupina bo zaupna, zavezali se bomo, da kar bo v njej povedano, bo v njej ostalo.

 

Bonusi:

  • 50 % POPUST samo za prve tri prijavljene! Cena programa MODUL 1 za 4 srečanja je 136 eur, s 50% popustom znaša 68 eur

  • Prvi dve srečanji sta brezplačni [Bonus # 2], da lahko ugotovite ali vam ta program odgovarja (bonus v vrednosti 68 eur)
  • 1 brezplačen mini komplet vseh 15 simbolov metode Phyllis Krystal [Bonus #4], da boste lahko imeli simbole – vaje zmeraj pri sebi (v vrednosti 12 eur)
  • Brezplačen ponovni obisk modula 1 [Bonus #5]
  • Za lažjo odločitev vam nudim garancijo: Vračilo denarja, če po 14 dneh od nakupa ugotovite, da vam delavnica ni všeč (kupujete brez rizika).

Zelo sem ponosna, da sem ustvarila te delavnice, da se je že toliko ljudi šolalo in so jim delavnice pomagale v njihovem življenju.

Upam, da se boste pridružili in šli skozi skupaj z mano.

 

Delavnice se nadaljujejo v MODUL 2. Še 14 jih je. Če vam bo teh 6 delavnic všeč in ste dobili dobro izkušnjo z vadbo, vas bom povabila, da greste z nami naprej. Po zaključenem MODULU 2, se lahko kot član pridružite skupini VADIMO PO METODI PHYLLIS KRYSTAL, v kateri se dobivamo enkrat na mesec in izvajamo zahtevnejše vaje, odvezave od oseb in simbolov, raziskujemo pomen sanj ...

 

 

Prijavljam se

Na modul 1 ZAČETNI SIMBOLI metode Phyllis Krystal (prva dva srečanja sta brezplačna)

Izvedla sem tudi anketo o zadovoljstvu z delavnicami, katere rezultat je bil, da je 70% oseb v anonimni anketi na vprašanje: "Vam je vsebina delavnic koristila v vaših življenjskih izzivih?" odgovorilo z DA. Marsikoga srečam po več letih in mi zaupa, da še zmeraj dela to in to vajo, ker deluje.

Vaje imenujem orodje, ki nam je zmeraj pri roki, ko se znajdemo v neki situaciji. So preproste za uporabo. Uporabljamo jih tako, da vizualiziramo, pomislimo ali občutimo določeno sliko za določen namen. Ne potrebujemo veliko časa, da jih izvedemo in ni nam potrebno biti vizualni tip.

Torej … bi se radi naučili utišati svoj nemirni um? Se zaščititi pred zunanjimi vplivi? Obvladati stres in strah?

Naredila bom skupino učencev, ki boste skupaj obiskovali ta program. Ko je delavnica polna, se ni se mogoče več prijaviti.

Prvi dve delavnici vam podarjam, da boste dobili občutek, kaj metoda Phyllis Krystal je in ob uporabi videli, kako deluje, ko se znajdete v nekem izzivu. Morda se boste navdušili, da spoznate še več simbolov, morda bo to postal vaš način življenja. Tako, kot je to postal moj.

Vsaka delavnica traja 1 uro.

 

Moja naloga, kot učiteljica metode je, da sem vam na razpolago. Da simbole tudi sama uporabljam in z vami delim svoje izkušnje. Da vas vzpodbujam, da simbole uporabljate in si olajšate svoje življenjske izzive.

To srčno rada počnem.

Sem ALEKSANDRA KELC, učiteljica za osebni razvoj in certificirana svetovalka metode Phyllis Krystal in pogodbena partnerica njene fundacije. Napisala sem knjigo »Ne mislim, samo ljubi, ki je izšla 2016 v Ameriki z naslovom “Don’t Think, Just Love”. Od 2006 pomagam ljudem v njihovem osebnem razvoju in takrat, ko se znajdejo v nekem življenjskem izzivu.

Delavnice prirejam v živo in  preko ZOOMa.

"Pozdravljena Aleksandra! Že dva dni razmišljam, kaj ti naj napišem. Kako se ti naj zahvalim za 6-dnevno delavnico: »Umirim um in občutim varnost« (tako se je prej imenovala delavnica ZAČETNI simboli metode Phyllis Krystal. Hvala, bilo je enkratno. Všeč mi je »Manj je več«. Tako preprosta razlaga, ni bilo kup informacij, ampak je bilo povedano bistvo. Deluje. Na to delavnico sem se prijavila, ker so mi všeč tvoje razlage, tako umirjeno, razumevajoče razlagaš. Vsakemu začetniku bi to priporočala, ker so že po prvi vaji vidni rezultati, kaj šele, če bi to delal vsak dan. Aleksandra, od srca hvala za vse kar si delila. Ostani takšna naprej, čudovita učiteljica si. Objem, Antonija Gosak "


"In potem je prišla nova učiteljica - to si bila ti in tvoja knjiga Ne mislim, samo ljubim, ki sem jo najprej prebrala. Potem pa še knjigo Biti, kar sem, ki sem jo pa kar kupila, da je vedno ob meni. Všeč mi je, da pišeš in govoriš iz svojih izkušenj, da si sama šla skozi vse te bolečine in prišla do spoznanj, ki jih sedaj prenašaš drugim. Pa da poveš stvari kratko in jedrnato (tudi sama ne maram kompliciranja in filozofiranja). Zato sem se tudi prijavila na drugo delavnico Umirim um, ki jo tudi zelo "potrebujem". Moj (opičji) um namreč dela in dela in melje in melje v nedogled. Tako kot si rekla - pogreva situacije, dela drame in s tem hrani zmaja. Všeč so mi tudi simboli, s katerimi si nas seznanila, ker so preprosti za uporabo. Vsak dan se spomnim in naredim vajo obroč, opico z metrom, včasih tudi zvezdo. In komaj čakam na nove. Tako, da še enkrat: hvala za vse! Prisrčno te pozdravljam. Romana "


"Dobro jutro Aleksandra. Treniram in uživam. Super je, da lahko vsebine poslušaš večkrat, saj se tako bolje umestijo v moje telo. Hvala za tako čudovito izkušnjo. Počasi bom trenirala in si izboljšala življenje, hkrati pa zaživela sebe. Sončen vikend in polno veselja vam želim. Alenka "


"Hvala Aleksandra čudovite vaje. Hvala, ravno to potrebujem. Všečna ... preprosta vaja ... že dolgo mi je to znano, le da mi je manjkala prispodoba ... to z opico je super ... zdaj bo šlo še lažje. Marija, Sonja in Manja "


"Draga Alexandra, najprej en lep sončen pozdrav! Rada bi Ti povedala, da sin (8 let), odkar je v mavrični, varni žogi spi sam v sobi v štirinajstih dneh je prišel le tri krat k nama :) tako sem vesela in Hvaležna. Hvaležna Tebi da si z nama podelila znanje. In HVALA za BpLj K. K. "


"Čeprav me je Phyllisina metoda pritegnila zaradi možnosti odstranjevanja vezi, ki omejujejo, sem z velikim navdušenjem sprejela tudi njene simbole. So preprosto uporabni in logični tako, da jih z lahkoto in zaupanjem uporabljam v vsakdanjem življenju. Tako me je npr. zlat obroč navdušil ne le s pomočjo ohranjanja svojega osebnega prostora, temveč tudi s spoznanjem, da obdana z njim, omogočam drugim ljudem stik z višjim, neomejenim virom energije. Zanimiva je uporaba »osimce« Njena uporaba ob stiku z »naporno« osebo kar kmalu umiri situacijo. Ampak, v obe smeri. Tudi mene, če je treba Pogosto uporabim tudi simbol »plažne žoge«. Zlasti, ko se počutim bolj čustveno ranljivo in pričakujem stresne situacije. Učinek je neverjeten. Telefoni manj zvonijo, v dogajanje postanem manj vpletena in nekako dobim svoj mir da opravim zadane naloge. Jasna T. "


"Draga Aleksandra, včeraj me je hčerka ujela, kako sem govorila s prijateljico po telefonu in sem omenila, da sem bila užaljena ... Vprašala me je če sem naredila osmico in zakaj ne in mi na dolgo razložila, da pa res moram, ker pomaga .... navdušena sem. K. "


"Hvala ti, Aleksandra, da si to, kar si. To, kar sem vedno iskala v ljudeh, a nisem našla. Dokler nisem spoznala tebe. Tudi jaz želim tako svoj del, samo sebe, tako kot si ti našla samo sebe. Najbolj mi je všeč, ko me spodbujaš, da najdem samo sebe, ne da ti sledim, ampak da najdem v sebi svojo pot, ki me osrečuje. Tako kot osrečuje tebe tvoja. Neizmerno sem ti hvaležna, da mi pomagaš na tej poti in da se lahko od tebe učim. Z ljubeznijo in velik objem, Petra "


"Draga Aleksandra in moje "sošolke"! Ob zadnji delavnici bi se rada zahvalila: tebi Aleksandra za vodenje na poti do novih spoznanj, vam "sošolke" pa za vse izpovedi, ki ste jih delile na delavnicah. Sicer se nismo nikoli videle, ampak sem vedno ob poslušanju posnetkov čutila, da sem z vami in skupaj z vami predelujem tudi svojo zgodbo in izzive. Kolikokrat sem ob kakšni vaši zgodbi rekla: Ja, točno to se meni dogaja. Veliko sem se naučila na delavnicah in to sedaj uporabljam v vsakdanjem življenju in sem ponosna na to. Verjamem, da ste tudi ve nase. Še enkrat, hvala! Želim vam uspešno krmarjenje skozi življenje, napolnite ga z ljubeznijo do sebe. Romana "


Nekaj fotografij iz predstavitve metode Phyllis Krystal: »Daj svoj um na vrvico in odstrani vezi, ki omejujejo« v Glazerjevi dvorani Univerzitetne knjižnice Maribor, 18. 2. 2020.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.