Metoda Phyllis Krystal

je nastala v poznih petdesetih, ko sta se Phyllis in njena prijateljica Virginija spraševali, ali je to vse, da sta mami in ženi. Spraševali sta se, na kakšen način bi lahko bolj redno prejemali odgovore, ki sta jih dobivali zjutraj, ko sta se zbudili. In kateri del v nas ima te odgovore?

Bili sta vodeni, dobivali sta odgovore in simbole, ki so jima olajšali način življenja. Bližnji so ju začeli spraševati, kaj počneta, da sta se tako spremenili in da je z njima sedaj veliko lažje živeti. Ugotovili sta, da odgovori niso namenjeni samo njima, zato sta v tistih časih to na skrivaj začeli deliti z drugimi. Najprej samo s tistimi, ki so bili odprti. Takrat še nista vedeli, da bo iz tega nastala metoda.

 

na fotografiji Phyllis Krystal, ko smo ji na superviziji za 100 rojstni dan podarili knjigo naših življenskih zgodb ob uporabi metode

 

Aleksandra Kelc

Moja naloga, kot učiteljica metode je, da sem vam na razpolago. Da simbole tudi sama uporabljam in z vami delim svoje izkušnje. Da vas vzpodbujam, da simbole uporabljate in si olajšate svoje življenjske izzive. 
To srčno rada počnem.

Phyllis nam je govorila, da ne ve, kaj potrebujemo, zato se je zmeraj obračala na višjo zavest, ki pozna vse odgovore. Metodo učim tako, da se tudi jaz povežem z višjo zavestjo in sem vodena. To pomeni, da ne delujem in se ne odločam s svojim umom, čustvi in tako, kot bi hotela jaz, ampak poslušam vodstvo in odgovore, da stranke dobijo to, kar potrebujejo.

Sem učiteljica za osebni razvoj in certificirana svetovalka metode Phyllis Krystal in pogodbena partnerica njene fundacije. Napisala sem knjigo »Ne mislim, samo ljubim, ki je izšla 2016 v Ameriki z naslovom “Don’t Think, Just Love”. Od 2006 pomagam ljudem v njihovem osebnem razvoju in takrat, ko se znajdejo v nekem življenjskem izzivu.

 Fotografija: Šimen Zupančič

 

 

Metoda Phyllis Krystal nudi osnovno orodje v obliki simbolov, s katerimi si lahko pomagamo pri vsakodnevnih življenjskih izzivih: postavljanju mej v odnosih, vplivih na nas in druge, za zaščito naše energije, za umiritev misli in čustev, pri strahu, stresu, odločanju, za notranje ravnovesje in sprejemanje.

Ni potrebno, da smo vizualni, da lahko uporabljamo te simbole, lahko delam tako, da pomislimo nanje, z občutenjem ali na svoj lastni način. Te osnovne vaje metode so kratke in lahke. Primerne se tudi za otroke. Delujejo, če jih redno in pravilno izvajamo. To vam povem iz lastnih in izkušenj strank, ki jih uporabljajo. Rezultati lahko pridejo hitro, če smo odprti. Ko je v našem življenju pri uporabi metode vidna sprememba, vemo, da deluje.

 

Metoda pa ni omejena samo na vsakdanje življenjske izzive in uporabo simbolov. Razširi se iz osnov »Baby book« na povezavo z višjim zavedanjem, brezpogojno ljubezen, ki jo najdemo v sebi in delimo z drugimi in kako lahko to postane naš način življenja. Z metodo gremo še globlje, v podzavest, odstranimo negativne vezi s starši in osebami, da se lahko med nami pretaka ljubezen.

Metoda deluje tam, kjer so shranjeni vsi naši vzorci, vloge, negativne odvisnosti, prepričanja, ki nas omejujejo in zastirajo naš pravi jaz, našo bit. Ko smo se tega pripravljeni osvoboditi in to dozori, s pomočjo sanj pride na površje. To lahko potem odstranimo in počistimo s postopkom odstranjevanje vezi od negativnega simbola. Za negativno lastnost s pomočjo podzavesti izdelamo ali narišemo risbo ali model in vadimo 4 do 9 tednov osmico. Ko je čas, z vodenim postopkom metode izbrišemo to iz podzavesti in negativni simbol uničimo, da nas več ne nadzira.

Na ta način odstranjujemo negativne vzorce, programe in vplive, ki nas nadzirajo in senčijo naš pravi jaz in naše potenciale. Vstopamo v stik z višjim zavedanjem in dan za dnem postajamo svobodnejši.

Iz lastnih izkušenj in izkušenj svojih prijateljev, ki metodo redno uporabljajo, lahko povem, da se z njeno redno in pravilno uporabo osvobodimo in zaživimo brezpogojno. Vodeni od tistega izvornega dela v nas samih, ki pozna odgovore na vsa vprašanje.

Metoda Phyllis Krystal je življenjski proces, ne nudi hitrih in instant rešitev. Je samo za tiste, ki želijo resno in redno delati na sebi. Za tiste, ki ne želijo biti odvisni od zunanjega vodstva, ampak ga želijo najti v sebi. Je način življenja. 

Moje poslanstvo je, da to metodo, znanje in svoje izkušnje učim in delim z vami.

fotografija: 2013 sem po podelitvi certifikatov Phyllis v zahvalo podarila sliko, ki sem jo naslikala posebej zanjo

Prijava na brezplačni pogovor

Z individualnim svetovanjem imam 16 let izkušenj. Najin prvi pogovor bo trajal pol ure. Srečanje lahko podaljšava, da bo skupaj ena ura, takrat je druga polovica ure plačljiva. Namenjen je temu, da vprašaš, kaj te zanima. Da mi razložiš, kaj ti leži na srcu, težavo, ki je izziv v tvojem življenju. Na tej osnovi ti dam povratno informacijo, kako ti lahko z metodo Phyllis Krystal pomagam. Postaviva cilje, kam bi rad/a prišel/la, kaj razrešil/a. Delam čisto zaupno: "moje uho je tukaj, da te posluša in kar sliši ostane med nama." Predlog za termin ti po prijavi pošljem po e-pošti.

"Aleksandra, iz vsega srca hvala. Zelo zelo mi lepšaš dneve. Odkar vadim simbole po metodi P. Krystal, grem lažje skozi vsakodnevne obveznosti. Manj sem napeta, bolj notranje umirjena, zato tudi lažje zaspim in tudi več spim ... kot bi se telo razelektrilo. Manj je tresenja telesa, strahu in tesnobe. Manj izgubljanja v svojih mislih. Manj je preigravanja dogodkov preteklosti v mojih mislih. Lažje živim/sem tukaj in zdaj. Življenje sem upočasnila in sem prav zadovoljna s tem ... Zelo malo ali nič me vznemirja, da mi ne uspe postoriti tega ali onega ... Lažje spustim zadeve. Manj se obsojam in nadziram. Bolj se sprejemam. Lažje sledim potrebam telesa. Naj Ti bo mnogotero povrnjeno. Vse lepo. ❤ "


Mateja F.

"Aleksandra Kelc ti vedno tako poveš, da človek ne čuti prisile in sprejema z odprtim srcem in hvaležnostjo. Ne olepšuješ ampak poveš bistvo, ki se dotakne prav tam, kje je treba. Hvala."


Jadranka Grgić

"Hvala ti, Aleksandra, da si to, kar si. To, kar sem vedno iskala v ljudeh, a nisem našla. Dokler nisem spoznala tebe. Tudi jaz želim tako svoj del, samo sebe, tako kot si ti našla samo sebe. Najbolj mi je všeč, ko me spodbujaš, da najdem samo sebe, ne da ti sledim, ampak da najdem v sebi svojo pot, ki me osrečuje. Tako kot osrečuje tebe tvoja. Neizmerno sem ti hvaležna, da mi pomagaš na tej poti in da se lahko od tebe učim. Z ljubeznijo in velik objem, Petra "


Petra

"Draga Aleksandra, spoznala sem te preko prijateljice, ki je vsakodnevno prejemala tvoje misli. Ko sem jih začela tudi sama prebirati, sem v srcu z vsemi čuti začutila prav vsako besedo, ki si jo napisala v misli. Tako zelo sem čutila vse, kar si zapisala. Kot pristno, resnično …, ker je prišlo iz srca ... Že sama fotografija, ki pospremi misel, pove veliko. Tudi, če ne bi bila opremljena z besedami, bi izžarevala tisto, kar si želela sporočiti … In tako si se kmalu dan za dnem, ko sem te misli prebirala, dotaknila mojega srca. Čutila sem, da si iskrena in da to, kar počneš, počneš z ljubeznijo. Začela sem se udeleževati tvojih delavnic in tvoja pristnost me je se bolj pritegnila. Že 10 let delam na sebi in prvič doslej imam občutek, da sem srečala terapevta, ki mu je mar zame in želi, da bi se cim prej sama postavila na noge. Ne da zavlačuje in me v nedogled vleče, ampak ki zeli dati čim več v času, ki ga imam na razpolago. To sem spoznala v enomesečni podpori, ki sem jo pravkar zaključila. Vsako najino srečanje je bilo kot potovanje skozi mojo dušo. Polno čustev, joka, bolečine ... pa tudi spoznanj in napotkov, vaj, meditacij, ki so mi in mi bodo pomagale na poti osebnostne rasti. Vem, da imam še veliko za delati, ampak kljub temu se z odvezavo, ki sva jo naredili, počutim bolje. Pred menoj je se zadnji cilj: najti pot do sebe in vzpostaviti odnos sama s seboj. Da bom lahko lažje in bolje shajala tudi z drugimi. Da bom lahko selektivno izbirala, s kom bom delila svoj čas, ne da bi čutila nuje, da moram z nekom biti za vsako ceno, samo da ne bi bila osamljena. Nekega dne bi te želela spoznati tudi v živo. Da te objamem, da začutiš, koliko mi pomeni to, kar mi je dalo poznanstvo s teboj. Z ljubeznijo, "


Biljana E.

"Draga Aleksandra in moje "sošolke"! Ob zadnji delavnici bi se rada zahvalila: tebi Aleksandra za vodenje na poti do novih spoznanj, vam "sošolke" pa za vse izpovedi, ki ste jih delile na delavnicah. Sicer se nismo nikoli videle, ampak sem vedno ob poslušanju posnetkov čutila, da sem z vami in skupaj z vami predelujem tudi svojo zgodbo in izzive. Kolikokrat sem ob kakšni vaši zgodbi rekla: Ja, točno to se meni dogaja. Veliko sem se naučila na delavnicah in to sedaj uporabljam v vsakdanjem življenju in sem ponosna na to. Verjamem, da ste tudi ve nase. Še enkrat, hvala! Želim vam uspešno krmarjenje skozi življenje, napolnite ga z ljubeznijo do sebe. "


Romana Zore
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.