Najden-a sem

1 - 2 – 3   DELNI

P  R  O  G  R  A  M    R A   Z  S  V  E  T L  J  E  N  J  A

Več o tem si preberite spodaj ...

Zanima me program "Najden-a sem"

Kadarkoli se lahko odjavite!

Dragi zavestni iskalci!

 

Si nežna, ljubeča, dobra oseba, ki se v življenju nekako ne znajde? Je v tebi veliko ljubezni, za katero meniš, da je ni varno izraziti? Se sprašuješ, kako bi lahko našla sebe in zaživela radostno, čeprav si preobremenjena z življenjem?

Naj ti Povem, da je mogoče najti sebe in ni se ti treba bati življenja!

Verjamem, da si že poskusila z meditacijo, jogo, različnimi metodami, svetovanji, knjigami … in še nisi našla sebe. Se sprašuješ, kako naj najdeš čas, da bi se ukvarjala s seboj in našla sebe, če pa si zelo zaposlena, imaš družino in se ne znajdeš v vrtincu življenja? Te vznemirja ko nisi slišana, ko te ponižujejo, izkoriščajo in ti zmanjkuje časa za vse obveznosti? Ima smisel, da se tako močno boriš, da bi dosegla svoj cilj in našla sebe?

 

Če ti gredo po glavi ta vprašanja, ti lahko pomagam.

Sem Aleksandra Kelc, učiteljica za osebni razvoj za odrasle in otroke, certificirana svetovalka in pogodbena partnerica Phyllis Krystal fundacije. Napisala sem knjigi: Ne mislim samo ljubim in BITI, kar sem.

Ne trdim, da vem vse, ampak sem našla način, metodo, kako pomagati sebi, ko sem se izgubila v življenju. S tem načinom sedaj uspešno pomagam tudi drugim. Izdelala sem načrt, kako lahko korak po koraku najdeš sebe in to obdržiš. No in ne dolgo nazaj, 10 let od tega, sem stala v tvojih čevljih.

Kakorkoli že, če se trenutno tako počutiš ...

naj ti dam zemljevid, da se ne boš več izgubljala v slepi ulici ali na stranskih cestah, ampak se boš raje odpravila po direktnem pasu, da najdeš sebe in boš na to zelo ponosna.

Naj ti pokažem, da je to, kar iščeš, že ves čas v tebi.

 

👇 Tukaj je, kar predlagam: imam večinoma nežne, prijazne stranke, ki se v življenju nekako ne znajdejo. Dobila sem idejo, da bi sestavila tri delni načrt, ki bi te po korakih vodil od izgubljene do najdene. Brez velikih obljub. Brez zapletanja, samo 3 DELNI načrt, da boš našla sebe.

✅ Če te zanima eno od razpoložljivih 15 mest (5 mest za vsak del), se prijavi v zgornjo tabelo z besedo »Najdenka«. 

 

👉 Več podrobnosti ti pošljem v naslednjih dneh.

 

Iz ljubezni, Aleksandra Kelc - Tukaj sem, če izgubiš sebe