Učiteljica za osebni razvoj

Domov O meni Najdena sem Metoda PHYLLIS KRYSTAL Knjiga 1 Knjiga 2 105 misli Blog DOGODEK ČAS ZAME Anima in tulipan Prijava na novice Login

Čustvo ustavim z mislijo

Uncategorized Feb 08, 2023

Verjetno ste že doživeli, da so vas čustva nadzirala. Nekaj se je zgodilo, nekdo vas je razočaral, razjezil, ponižal … in ste to premlevali ves dan, morda več dni, tednov …

Tudi meni se je to dogajalo. Čustva so me tako nadzirala, da več dni nisem funkcionirala. Bila sem čisto brez energije in delala sem le najnujnejše. S težavo sem poskrbela zase in za druge. Bila sem prizadeta, ker mi je nekdo nekaj rekel, naredil ali ni naredil. Trpela sem, ker so me čustva preplavila.

Dokler se nisem naučila čustva umiriti. Pomagala sem si z vajo Kača na drevesu metode Phyllis Krystal in z odstranjevanjem vezi, ki nas omejujejo čistila programe, ki mi več ne služijo.

Potem pa sem v videu dr. Joe Dispenza naletela na zelo pomembno informacijo. Znanstveno so dokazali, da čustvo traja samo 90 sekund.

 

To je to, se mi je posvetilo!

Kot da sem to nekako vedela, pa nisem znala izraziti. Torej čustvo ustavim tako, da o njem več ne razmišljam, razpredam in iz tega ne ustvarjam drame. Da v mislih ne ustvarjam zgodb in si domišljam nekaj, česar sploh ni.

Ko sem umirila čustva, sem videla dejstva. Zavedala sem se, da je um v domišljiji napletel zgodbe, ki niso realne. Nisem se več branila, ker sem ugotovila, da sem napadalce v svoji domišljiji ustvarila sama.

To je bil moj aha trenutek!

 

Kako sem čustvo ustavila z mislijo?

Tako, da o tem nisem več razmišljala.

Pomagala sem si z vajami za umiritev uma in to trenirala, da sem lahko misel ustavila. Da z mislijo čustva nisem krepila.

Čustvo je v svoji izvorni obliki nekaj lepega in čistega. Nekaj, kar izkusimo in občutimo. Ko pa se k čustvu pridruži misel, nastanejo podaljški in trpljenje. Pridruži se še podzavest, ki hrani vse naše spomine in potem se v tem vrtincu izgubimo.

Sami se lahko odločimo, kako dolgo želimo čustvo podaljševati!

  

Občutite in izkusite čustva v njihovi izvorni čistosti, vendar ne dovolite, da vas nadzirajo!

Želim vam, da živite čim bolj radostno, igrivo in ljubeče sedaj!

Z ljubeznijo, Aleksandra

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.