"Daj svoj um na vrvico 

in odstrani vezi, ki te omejujejo"

Z Aleksandro Kelc po metodi PHYLLIS KRYSTAL, 18. februar 2020, ob 17:30. Univerzitetna knjižnica Maribor, Glazerjeva dovrana, Gospejna ulica 10, Maribor.

Dogodek bo povezovala Klavdija Dajčman.

Phyllis Krystal je napisala veliko knjig: Odstranjevanje vezi, ki omejujejo / Odstranjevanje nadaljnjih vezi: kako se osvobodimo lažne varnosti in negativnega programiranja / Odstranjevanje karmičnih vezi: razumevanje krpanke iz prejšnjih življenj / Obvladovanje nemirnega uma / Zahvalimo se Bogu / Program omejevanje želja: predlogi za študijske krožke in individualno uporabo programa omejevanje želja / Sai Baba - odločilna izkušnja/ Ponovno povezovanje z energijo ljubezni: ne obidite svojega srca.

Vabim vas na predstavitev  knjig in metode Phyllis Krystal z naslovom: "Daj svoj um na vrvico in odstrani vezi, ki omejujejo". Dogodek bo povezovala Klavdija Dajčman.

Razložila bom,

  • kako je metoda nastala,
  • kako uporabljamo njena orodja - SIMBOLE in vaje
  • kako umirimo svoj nemirni um, da nas ne bo venomer nadziral
  • kako se povežemo z višjo zavestjo
  • in zakaj naj bi odstranili vezi, ki nas omejujejo.

 

Če vas je metoda pritegnila in bi želeli o njej izvedeti več, je to pravi čas in prostor. Predstavitev je brezplačna.

 

V mesecu marcu in aprilu pričenjam z delavnicami metode Phyllis Krystal. Več o tem si lahko preberete na spodnjih povezavah.

O MENI IN NAČINU DELA
 

Sem ALEKSANDRA KELC, učiteljica za osebni razvoj, certificirana svetovalka metode Phyllis Krystal in pogodbena partnerica Phyllis Krystal Fundation.

Napisala sem knjigo »Ne mislim, samo ljubim«, ki je izšla 2016 v Ameriki z naslovom “Don’t Think, Just Love”. Od 2006 pomagam ljudem v njihovem osebnem razvoju in takrat, ko se znajdejo v nekem življenjskem izzivu.
 

Prijatelj Stane posodil knjige z metodo Phyllis Krystal, ki me je zaradi otroško lahkih vaj navdušila, saj so delovale. Naključje je hotelo, da sem se kmalu po tem priključila seminarjem v Münchnu, na katerih smo se 5 prijateljev šolali pri avtorici in se učili vse o tej metodi. S pomočjo Phyllis Krystal, ki nas je vztrajno trenirala, sem postala neomajna oseba, ki je jezo zamenjala z ljubeznijo do sebe in drugih. S pomočjo teh vaj – simbolov se sedaj znam postaviti zase, povedati, kaj ne želim in kaj potrebujem. Znam poslušati in slišati sebe in se postaviti na prvo mesto. 

S temi vajami in simboli želim navdušiti tudi druge, saj mi odlično pomagajo v mojih izzivihDa ostanem mirni prisebna in se znam vrniti nazaj k sebi, ko me nekaj vrže iz tira.

Vabim vas, da se pridružite delavnicam po metodi PHYLLIS KRYSTAL z Aleksandro Kelc:

11. marec 2020

"RAZVIJAJTE SVOJO OSEBNOST"

Delavnice, da boste kos vsakodnevnim izzivom: znali reči ne, si uredili odnose s postavljanjem mej, ustavili prekomerno razmišljanje, se zaščitili in naučili obdržati energijo, obvladali strah, sprejeli, čemur se upirate

 Prva delavnica je brezplačna.

več: https://www.aleksandrakelc.si/razvijajte-svojo-osebnost

25. marec 2020

"POVEŽITE SE Z VIŠJO ZAVESTJO"

Sklop delavnic do spoznanja: ljubezen do sebe, osvobajanje od krivde, pomoč sebi in drugim, ustvarjanje varnosti in notranje ravnovesje

Prva delavnica je brezplaćna.

Več: https://www.aleksandrakelc.si/razvijajte-svojo-osebnost

1. APRIL 2020

"ODSTRANITE VEZI, KI OMEJUJEJO" 

več: stran je še v izdelavi

"Slediti svoji pravi naravi. V vsakdanjem življenu se poskušam povezati z višjo zavestjo - samo tako lahko pridem do resnične koristi v življenju, na ta način se lahko rešiš iz slepe ulice, greš naprej, pomagaš sebi in drugim ...."


Vesna

"Intuicija je moj notranji glas, ki me vodi k zavedanju – višji zavesti. Vsak večer se nadiham svežega zraka na daljšem sprehodu s psom in ta čas koristno uporabim za pregled dne, ki je počasi za mano. Najpogosteje uporabljam vajo Phyllis Krystal »črna in bela ptica«, ki mi izostri intuitivni vpogled v dogajanje. Pred spanjem naredim še vajo »MLAJ« in prosim za vodstvo ter pet blagodejnih energij. Utonem v spanec in pogosto skozi sanje dobivam odgovore. Našteto mi pomaga pri zmanjševanju napetosti pri vsakdanjih izzivih, sprejemanju življenjskih okoliščin in kot zaščita pred slabimi energijami."


Andreja

"Povežem se močno s sabo in pozornost preusmerim na notranje telesne občutke in hkrati z iskrico čistosti v prsnem košu. Vem, da je prava odločitev zame tista, ki me navdaja z mirom, harmonijo, ki gladko gre skozme in ki se poveže z iskrenostjo v moji notranjosti. Ves ta proces čutim fizično v sebi kot neke vrste valovanje, dotik od znotraj, ki je lahko mehak, lahko pa je tak, da mi je slabo, v primerih, ko nekaj ni dobro zame. Na podlagi teh občutkov se odločam skoraj za vse, že od malega. Najprej se odločim preko notranjega občutka, potem pa to razumsko obrazložim. Celo svoje delo opravljam na ta način. "


Nataša Babič, prof. defektologije in vaditeljica biodanze
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.