"Razvijajte svojo osebnost"

5 TEDENSKI SPLETNI trening in sklop 5 DELAVNIC v živo

Odločila sem se, da vam v tem obdobju, ko smo ostali doma, podarjam za spletno učilnico 30 eur popusta (plačate 120 eur, namesto 150 eur). Možnost plačila na 3 obroke (3 x po 40 eur).

 

»RAZVIJAJTE SVOJO OSEBNOST« delavnice, da boste kos vsakodnevnim izzivom:

 • znali reči ne
 • si uredili odnose s postavljanjem mej
 • ustavili prekomerno razmišljanje
 • se zaščitili in naučili obdržati energijo
 • obvladali strah
 • sprejeli, čemur se upirate

 

Vpis na "Razvijajte svojo osebnost" 5 DELAVNIC V ŽIVO in 5 TEDENSKI SPLETNI TRENING je sedaj ponovno na voljo!

Delavnice v živo od leta 2016 prirejam v predavalnici fakultete KBV v Hočah pri Mariboru. Ponujam vam tudi spletni trening, da lahko sodelujete na delavnicah lepo udobno doma, iz naslonjača, leže na zofi, na dopustu ali od koder koli, kdaj koli. Potrebujete samo internetni dostop in pametni telefon, tablico ali računalnik. Sama sem ljubiteljica takšnih spletnih seminarjev in sem prisostvovala že na mnogih, pa mi zato ni bilo treba iti v Ameriko ali drugam po svetu.

 

Sem ALEKSANDRA KELC, učiteljica za osebni razvoj in certificirana svetovalka metode Phyllis Krystal. Napisala sem knjigo »Ne mislim, samo ljubi, ki je izšla 2016 v Ameriki z naslovom “Don’t Think, Just Love”. Od 2006 pomagam ljudem v njihovem osebnem razvoju in takrat, ko se znajdejo v nekem življenjskem izzivu.

 

Ste se že kdaj vprašali, če bi lahko vsaj malo zmanjšali stres? In, kaj naj naredim, da me ne bi bilo tako strah? Kako naj se zaščitim, ko nekdo zelo pritiska name? Ja, preveč rad/a ugodim in se prilagajam drugim. Težko rečem ne, čeprav tisto, kar sem potrdil/a ni v skladu z mano. In kako naj se naučim sprejemanja, ko pa je v mojem življenju toliko izzivov?

Vem, kako vam je, ker sem bila tudi jaz takšna. Dobrosrčna, zmeraj pripravljena pomagati, pa še zelo občutljiva in vsega me je bilo strah. Pa preveč prilagodljiva. Potem pa mi je prijatelj Stane posodil knjige z metodo Phyllis Krystal, ki me je zaradi otroško lahkih vaj navdušila, saj so delovale. Naključje je hotelo, da sem se kmalu po tem priključila seminarjem v Münchnu, na katerih smo se 5 prijateljev šolali pri avtorici in se učili vse o tej metodi. S pomočjo Phyllis Krystal, ki nas je vztrajno trenirala, sem postala neomajna oseba, ki je jezo zamenjala z ljubeznijo do sebe in drugih. S pomočjo teh vaj – simbolov se sedaj znam postaviti zase, povedati, kaj ne želim in kaj potrebujem. Stres in strah me več ne obvladujeta, pomagajo pa mi tudi pri tem, da imam moč sprejemati življenjske izzive. Znam poslušati in slišati sebe in se postaviti na prvo mesto. Nekateri mi pravijo, da sem zaradi tega »frajerka«. Jaz pa jim odgovorim: »Ne verjemite tistim, ki pravijo, da je sebično imeti sebe rad. Kajti, ko smo prazni, ne dajemo, ampak jemljemo. Resnica je ta, da je najprej potrebno poskrbeti zase in imeti sebe rad, kajti takrat, ko smo polni ljubezni, jo lahko delimo z drugim.«

Razumem vaše izzive v življenju, kajti prav takšna sem bila tudi jaz ... Dokler se nisem naučila in pričela uporabljati te vaje. Sedaj sem res »frajerka«, ker vem, kako živeti in preživeti izzive, da sem lahko kljub temu nasmejana in se veselim življenja. Z temi vajami in simboli želim navdušiti tudi druge, saj mi odlično pomagajo v mojih izzivih. Da ostanem mirna, prisebna in se znam hitro vrniti nazaj k sebi, ko me nekaj vrže iz tira.

 

Vaje, ki se jih boste učili v teh delavnicah po metodi Phyllis Krystal, so preproste in lahke. In prav preproste stvari imajo največjo moč. Vsak naš izziv, strah ali težava je misel shranjena v našem spominu. Te misli lahko zamenjamo s pozitivnimi slikami – simboli te metode.

Si lahko predstavljate, da v težavah ne ostajate več ure in dneve, ker vam je na voljo orodje s katerim si lahko pomagate takoj? Vadba vzame samo nekaj minut.

»Vaje delujejo« mi povedo udeleženci delavnic. Vem, saj jih vsak dan uporabljam tudi sama. Te vaje so mi pomagale postati samozavestna in odločna. Odlično rešujejo moje odnose z drugimi, da se lahko veselim življenja in ostajam igriva še naprej.

 

Izvedla sem tudi anketo o zadovoljstvu z delavnicami, katere rezultat je bil, da je 70% oseb v anonimni anketi na vprašanje: "Vam je vsebina delavnic koristila v vaših življenjskih izzivih?" odgovorilo z DA. Marsikoga srečam po več letih in mi zaupa, da še zmeraj dela to in to vajo, ker deluje. 

Vaje imenujem orodje, ki nam je zmeraj pri roki, ko se znajdemo v neki situaciji. So preproste za uporabo. Uporabljamo jih tako, da vizualiziramo, pomislimo ali občutimo določeno sliko za določen namen. Ne potrebujemo veliko časa, da jih izvedemo in ni nam potrebno biti vizualni tip.

 

Torej … bi se radi naučili reči ne in tistim, ki vas nadzirajo postaviti meje? Utišati svoj nemirni um? Se zaščititi pred zunanjimi vplivi? Obvladati stres in strah in se naučili sprejemanja?

… sklop delavnic in spletni trening program po metodi Phyllis Krystal z Aleksandro Kelc vam je sedaj ponovno na voljo.

 

Program SKLOP PRVIH PET DELAVNIC:

1. Teden / srečanje: 11. marec 2020 »Imamo v odnosih težave, ker pustimo ljudi preblizu sebi in ne znamo reči ne?«

Ste prijazna dobra oseba, ki je pripravljena za druge narediti vse? Morda dovolite, da vam drugi ukazujejo? Se bojite, da bodo drugi na vas jezni, ko jim ne ugodite? Se želite zmeraj prikazati v prijazni luči, čeprav znotraj vas kipi? Dovolite, da vas drugi izčrpavajo? Velikokrat sploh ne opazimo, kako neka oseba posega v nas in nam jemlje čas, pozornost ali energijo. Ali pa mi posegamo v energijo druge osebe in delamo namesto nje? Dobra novica za vas je, da lahko prijazna oseba ostanete še naprej, saj se bomo na tej delavnici naučili poskrbeti za svojo energijo in dobro počutje in opazovati energijo druge osebe.

Trening obsega 4 videe: uvod v temo, razlago vaj, 2 vaji, domačo nalogo, prenos avdio vaje

 

2. Teden / srečanje: 8. april 2020  »V moji glavi je preveč misli, kako jih lahko zaustavim?«

Bi se radi naučili, kako umirite preveč razmišljujoči um, da vas misli ne bodo nadzirale?

Zakaj bi zaradi tega obtičali v razvoju svoje osebnosti, če lahko greste naprej in naučite, kako si lahko pomagate sami. Delavnice za osebni razvoj so vam na razpolago sedaj.

 Če se zaradi preveč razmišljujočega uma ne morete skoncentrirati, če ne morete zaspati ali se vam ponavljajo venomer enake misli, imam za vas dobro novico: pokazala in naučila vas bom vaj, s katerimi lahko umirite svoj um. Ideje in rešitve za naše naloge potrebujejo prazen prostor – brez misli, da lahko vanj pridejo novi ideje.

Na tej delavnici se boste naučili, kako umirite preveč razmišljujoči um, da vas misli ne bodo nadzirale. V notranji tišini se lažje srečamo sami s seboj, da lahko prisluhnemo notranjemu vodstvu in prejmemo odgovore, do katerih z umom ne moremo priti.

Trening obsega 9 videov: uvod v temo, razlago vaj, 4 vaje, domačo nalogo, prenos avdio vaje

 

3. Teden / srečanje: 22. april 2020 »Kako se zaščitimo pred zunanjimi vplivi?«

Morda ste zelo senzitivna oseba sploh ne veste, da to ste.

Mi zelo čutimo energijo in vplive iz okolja: drugih ljudi, hrupa, vonjav, svetlobe, vremena, dogodkov … pa se morda tega ne zavedamo.

Ali pa od drugih prevzemamo njihove strahove, jezo in se zapletamo v njihove situacije?

Občutimo lahko veliko več, kot si lahko predstavljamo. Ker se tega ne zavedamo, nas lahko to zelo utruja, iritira in nam jemlje energijo.

V naših odnosih se energija med nami nenehno pretaka. Energija se pretaka med nami in ljudmi, naravo, živalmi, rastlinami in stvarmi. Včasih je to pretakanje prijetno, včasih pa neprijetno. Zaradi tega se lahko spremeni naše čustveno stanje in telesno počutje.

Morda pa nevede vpijate vase energijo, misli in čustva drugih oseb (strah, jezo, stres…)?

Kako si lahko pri tem pomagate? Naredite lahko dvoje: opazujete občutke in jih sprejmete, drugi način pa je, da se zaščitite pred zunanjimi vplivi, dokler se ne naučite delati z energijo. Seveda pa zaradi tega nismo žrtev, saj tudi drugi občutijo našo energijo, enako kot mi njihovo.

V redu je, če občutimo energijo od drugih. Dobra novica za vse nas senzitivne osebe pa je, da se lahko naučimo poskrbeti za svojo energijo in se zaščititi.

Na tej delavnici se bomo naučili vaj za zaščito pred zunanjimi vplivi.

Govorila bom o tem, kako mi občutimo čustva in energijo drugih oseb in se jih naučimo prepoznati. Naučili se bomo in vadili simbole: OBROČ, VALJ in ŽOGO.

Trening obsega 6 videov: uvod v temo, razlago vaj, 2 vaji, domačo nalogo, prenos avdio vaje

 

4. Teden / srečanje: 13. maj 2020 »Stres nas več ne zajame, ko se ga naučimo obvladati!«

Življenje brez stresa je veliko prijaznejše.

Ali je še sploh mogoče živeti brez stresa? Lahko, ko se  tega naučimo. Na tej delavnici bomo vadili vaje, s katerimi lahko v vsakdanjem življenju obvladamo stres.

Stres je povezan s strahom ali občutkom preobremenjenosti.

Ko se zavedam, da sem v stresu, lahko stres opazujem z distanco in mu ne dovolim, da me potegne v igro. Lahko si rečem: »O, stres, prišel si, hočeš me zajeti, vendar ti to ne dovolim!«

Če me je stres že zajel, naredim katero izmed vaj za umiritev. Naredim jo takoj, ne čakam, da bom imel/a čas ali prostor. Torej, ko me zajeme stres, se najprej ukvarjam s tem, da se »sestavim« in umirim. Komaj potem, se ukvarjam s stvarjo, ki mi je stres povzročila.

Na tej delavnici bomo vadili vajo - simbol ZVEZDA PROTI STRESU IN STRAHU.

Trening obsega 4 videe: uvod v temo, razlago vaj, 2 vaji, domačo nalogo, prenos avdio vaje

 

5. Teden / srečanje: 3. junij 2020 »Kako se naučim v življenju sprejeti stvari takšne kot so?«

Ali veste, da že samo zavračanje prinaša največ trpljenja?

S sprejemanjem, se ovire odstranijo.

V življenju je veliko situacij, ki nam niso všeč in jih odrivamo od sebe, ker jih ne maramo ali se jih morda bojimo.

So tudi takšne, ki so nam všeč in bi jih želeli še več.

Življenje nenehno prinaša in odnaša dogodke, zato nad tem ne moremo imeti nadzora. Lahko pa se naučimo sprejemanja in prenehamo vrednotiti dogodke na dobre in slabe, saj je to samo naš osebni pogled nanje. Ko se nam pozneje pokaže celotna slika, pogosto ugotovimo, da je bilo tisto slabo pravzaprav za nekaj zelo dobro ali pa se nečesa pomembnega ne bi naučili, če se tisto ne bi zgodilo.

Ta delavnica je namenjena učenju sprejemanja. Sprejemanje tega, kar se je zgodilo, kar se nam dogaja in tega, ker nam bo življenje prineslo v prihodnosti.

Trening obsega 3 videe: uvod v temo, razlago vaj, 1 vajo, domačo nalogo, prenos avdio vaje.

 

 

Cena SPLETNEGA TRENINGA, skupaj z DELAVNICAMI v živo:

 • 1 plačilo: 150 eur,
 • 3 plačila po: 50 eur (možnost plačila na 3 obroke).

 

Cena sklopa 5 delavnic (brez spletnega treninga):

 • 150 eur 120 eur, ker je 1. delavnica darilna - brezplačna.
 • 3 plačila po 40 eur (možnost plačila na 3 obroke).

 

Datumi delavnic v živo, ki potekajo v moderni predavalnici na fakulteti KBV Hoče pri Mariboru:

 • 11. marec 2020 »Imamo v odnosih težave, ker pustimo ljudi preblizu sebi in ne znamo reči ne?«
 • 8. april 2020 »V moji glavi je preveč misli, kako jih lahko zaustavim?«
 • 22. april 2020 »Kako se zaščitimo pred zunanjimi vplivi?«
 • 13. maj 2020 »Stres nas več ne zajame, ko se ga naučimo obvladati!«
 • 3. junij 2020 »Kako se naučim v življenju sprejeti stvari takšne kot so?«

Od 18:00 do 19:30 ob sredah v predavalnici fakultete KBV v Hočah pri Mariboru.

 

Koristi za vas:

Če se odločite za spletni trening, prejmete v paketu tudi delavnice v živo. Spletni trening je obsega 26 videov, ki so razporejeni na 5 tednov. Vsak teden ima več treningov in vaj, razlago tematike, razlago vaj, izkustveno skupno vadbo in avdio posnetek vaj (ki si jih lahko naložite na vaše naprave), da jih boste imeli zmeraj ob sebi.

Razlika med delavnico v živo in spletnim treningom je ta, da lahko delate v svojem ritmu in si isto vsebino večkrat ogledate. Niste vezani na nek termin, nikamor vam ni treba iti, ampak se priključite, ko vam časovno odgovarja. Ko ste na delavnici v živo, morda tisti dan niste razpoloženi ali pa se ne morete skoncentrirati in gre vsebina mimo vas. V spletni delavnici pa trening preprosto ustavite, ko vam pade koncentracija in lahko nadaljujete takrat, ko ste ponovno pripravljeni. Videe si lahko ogledate znova in znova. Učenje je namenjeno tudi vašim družinskim članom, če se vam bodo želeli pridružiti. Še posebej radi se pridružijo otroci in sodelujejo pri vajah. To še posebej poudarjam: vaje so zelo primerne in uporabne za otroke.

Enako kot na delavniciah boste v spletnem treningu lahko postavljali vprašanja, na katere vam bom pismeno odgovarjala. Vprašanja, odgovori in vaša mnenja bodo vidna vsem na našem spletnem portalu. To bo naša zaprta skupna spletna učilnica na kateri ne boste sami, ampak povezani z ostalimi učenci.

Ceno sem oblikovala tako, da je dostopna. Trening program obsega 26 videov, ki sem jih zmeraj snemala po delavnicah v živo, da sem lahko vključila tudi aktualne teme o katerih smo razpravljali na delavnicah. Izobraževala sem se, kako narediš spletni trening. Veliko truda in entuziazma sem za vas vložila v to delo, da sem v enem letu vse posnela, obdelala in naložila na spletno stran. Za vas, z ljubeznijo.

 

Bonusi SPLETNI TRENING:

 1. Dostop do vsebin zagotavljam 3 leta (morda celo več).
 2. Avdio posnetke vaj si lahko naložite in jih imate zmeraj pri sebi.
 3. Za ceno spletnega treninga prejmete tudi delavnice v živo (cena samo spletni trening je 150 eur).
 4. Plačate lahko na 3 obroke.
 5. Če z nakupom iz realnega razloga niste zadovoljni in mi to sporočite v 7 dneh po nakupu, vam vrnem denar.

 

Bonusi za DELAVNICE V ŽIVO:

1. Delavnico na katero ne uspete priti, lahko zamenjate in pridete na drugi termin v naslednjem šolskem letu

2. Ko zaključite prvi sklop delavnic, lahko 1 leto brezplačno obiskujete vse delavnice prvega sklopa

3. Po vsaki delavnici nudim 30 minut brezplačno osebno svetovanje

4. Prva delavnica je brezplačna

5. Plačate lahko na 3 obroke

 

Za lažjo odločitev vam nudim garancijo, 7 dni: Vračilo denarja, če po prvem tednu od nakupa ugotovite, da vam izdelek ni všeč. Torej kupujete brez rizika.

Naredila bom skupino učencev, ki boste skupaj obiskovali ta trening program. Prijave sprejemam samo do petka pred pričetkom delavnice.  Po tem datumu se  ni se mogoče več prijaviti.

S prvim SPLETNIM treningom lahko pričnete takoj po prijavi, potem pa se vam vsak teden naloži nova vsebina za tisti teden. O novih vsebinah in delavnicah ste obveščeni tudi po e mailu.

Zelo sem ponosna, da sem ustvarila ta prvi spletni trening program, upam, da se boste pridružili in se bomo srečali v živo na delavnicah, v spletni učilnici ali pa na kakšnem osebnem svetovanju.

 

"Dobro jutro Aleksandra. Treniram in uživam. Super je, da lahko vsebine poslušaš večkrat, saj se tako bolje umestijo v moje telo. Hvala za tako čudovito izkušnjo. Počasi bom trenirala in si izboljšala življenje, hkrati pa zaživela sebe. Sončen vikend in polno veselja vam želim. Alenka "


"Hvala Aleksandra čudovite vaje. Hvala, ravno to potrebujem. Všečna ... preprosta vaja ... že dolgo mi je to znano, le da mi je manjkala prispodoba ... to z opico je super ... zdaj bo šlo še lažje. Marija, Sonja in Manja "


"Draga Alexandra, najprej en lep sončen pozdrav! Rada bi Ti povedala, da sin (8 let), odkar je v mavrični, varni žogi spi sam v sobi v štirinajstih dneh je prišel le tri krat k nama :) tako sem vesela in Hvaležna. Hvaležna Tebi da si z nama podelila znanje. In HVALA za BpLj K. K. "


"Čeprav me je Phyllisina metoda pritegnila zaradi možnosti odstranjevanja vezi, ki omejujejo, sem z velikim navdušenjem sprejela tudi njene simbole. So preprosto uporabni in logični tako, da jih z lahkoto in zaupanjem uporabljam v vsakdanjem življenju. Tako me je npr. zlat obroč navdušil ne le s pomočjo ohranjanja svojega osebnega prostora, temveč tudi s spoznanjem, da obdana z njim, omogočam drugim ljudem stik z višjim, neomejenim virom energije. Zanimiva je uporaba »osimce« Njena uporaba ob stiku z »naporno« osebo kar kmalu umiri situacijo. Ampak, v obe smeri. Tudi mene, če je treba Pogosto uporabim tudi simbol »plažne žoge«. Zlasti, ko se počutim bolj čustveno ranljivo in pričakujem stresne situacije. Učinek je neverjeten. Telefoni manj zvonijo, v dogajanje postanem manj vpletena in nekako dobim svoj mir da opravim zadane naloge. Jasna T. "


"Draga Aleksandra, včeraj me je hčerka ujela, kako sem govorila s prijateljico po telefonu in sem omenila, da sem bila užaljena ... Vprašala me je če sem naredila osmico in zakaj ne in mi na dolgo razložila, da pa res moram, ker pomaga .... navdušena sem. K. "


PRIJAVA 


Če želite plačati po predračunu ali priti na prvo delavnico brezplačno, izpolnite ta obrazec! V prvi vrstici obrazca izberete:

- SPLETNI TRENING z DELAVNICAMI V ŽIVO 

- samo DELAVNICE V ŽIVO

- brezplačnba delavica

 

Nekaj fotografij iz predstavitve metode Phyllis Krystal: »Daj svoj um na vrvico in odstrani vezi, ki omejujejo« v Glazerjevi dvorani Univerzitetne knjižnice Maribor, 18. 2. 2020.

Nekje na 10 dni posnamem krajši video v živo na temo osebnega razvoja in ga pošljem prejemnikom novic. Obveščam vas o delavnicah in mojih dogodkih. Seveda se lahko kadarkoli tudi odjavite :-).

Želim prejemati novice

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.