Zaradi velikega zanimanja, že trteja ponovitev!

 

 

»Umirim um in občutim varnost«

delavnice po metodi Phyllis Krystal,

da boste kos vsakodnevnim izzivom, ponovno 6-DELNA DELAVNICA za vas brezplačno:

 

 • se naučili umiriti um
 • obvladati strah in stres
 • zaščitili se in občutiti varnost

 

Ste se že kdaj vprašali, kaj naj naredim, da me ne bi bilo tako strah? Kako naj umirim svoj nemirni um, da sem bom počutila bolj mirno? Kako naj se zaščitim, da bi se počutila varno, posebej takrat, ko nekdo zelo pritiska name? Težko rečem ne, čeprav tisto, kar sem potrdil/a ni v skladu z mano?

Vaje, ki se jih boste učili v teh šestih delavnicah po metodi Phyllis Krystal, so preproste in lahke. In prav preproste stvari imajo največjo moč. Kako delujejo? Vsak naš izziv, strah ali težava je misel shranjena v našem spominu – v podzavesti. Te misli z vadbo zamenjamo s pozitivnimi slikami – simboli te metode. To naredimo igrivo.

»Vaje delujejo«, mi povedo udeleženci delavnic. Vem, saj jih vsak dan uporabljam tudi sama. Te vaje so mi pomagale umiriti moj zelo aktiven um. Postati samozavestna in varna. Odlično rešujejo moje življenjske izzive, da se lahko veselim življenja in ostanem igriva.

Si lahko predstavljate, da v težavah ne ostajate več ure in dneve, ker vam je na voljo orodje s katerim si lahko pomagate takoj? Vadba vzame samo nekaj minut. Primerna je tudi za otroke.

 

Program:

Vsaka delavnica traja 1 uro in poteka v spletni aplikaciji ZOOM.

Po prijavi boste link na ZOOM prejeli po e-pošti. Spomnila vas bom še en dan prej in 15 minut pred delavnico.

 

 1. srečanje: torek, 21. 9. 2021, ob 19. uri

»V moji glavi je preveč misli, kako jih lahko zaustavim?«

Bi se radi naučili, kako umirite preveč razmišljujoči um, da vas misli ne bodo nadzirale?

Če se zaradi preveč razmišljujočega uma ne morete skoncentrirati, če ne morete zaspati ali se vam ponavljajo venomer enake misli, imam za vas dobro novico: pokazala in naučila vas bom vajo, s katero lahko umirite svoj um. Rešitve za naše naloge potrebujejo prazen prostor – brez misli, da lahko vanj vstopijo novi ideje.

Na tej delavnici se boste naučili, kako umirite preveč razmišljujoči um, da vas misli ne bodo nadzirale. V notranji tišini se lažje srečamo sami s seboj, da lahko prisluhnemo notranjemu vodstvu in prejmemo odgovore, do katerih z umom ne moremo priti.

 • Na tej delavnici bomo vadili vajo – simbol OPIČJI UM (meter)

 

 1. srečanje: torek, 28. 9, 2021, ob 19. uri

Pogovarjali se bomo o vaših izkušnjah z vajo za umiritev uma, povedali boste, v kakšnem izzivu ste se znašli, kako pri vas vaja deluje, postavili vprašanja, če vam vaja še ni čisto jasna. Skupaj bomo pogledali domačo nalogo, predvsem, če vajo pravilno uporabljate.

 

 1. srečanje: torek, 5. 10. 2021, ob 19. uri

»Strah nas več ne zajame, ko se ga naučimo obvladati!«

Življenje brez strahu je veliko prijaznejše.

Ali je še sploh mogoče živeti brez strahu? Lahko, ko se  tega naučimo. Na tej delavnici bomo vadili vaje, s katerimi lahko v vsakdanjem življenju obvladamo strah in stres.

Ko se zavedam, da sem v strahu, lahko to opazujem z distanco in mu ne dovolim, da me potegne v igro. Lahko naredim vajo, namesto, da me je še naprej strah. Lahko si rečem: »O, strah, prišel si, hočeš me zajeti, vendar ti to ne dovolim!«

Če me je strah že zajel, naredim vajo takoj, ne čakam, da bom imel/a čas ali prostor. Torej, ko me zajeme strah, se najprej ukvarjam s tem, da se »sestavim« in umirim. Komaj potem, se ukvarjam s stvarjo, ki mi je strah ali stres povzročila.

 • Na tej delavnici bomo vadili vajo - simbol ZVEZDA PROTI STRESU IN STRAHU.

 

 1. srečanje: torek, 12. 10. 2021, ob 19. uri

Pogovarjali se bomo o vaših izkušnjah z vajo proti strahu, povedali boste, v kakšnem izzivu ste se znašli, kako pri vas vaja deluje. Skupaj bomo pogledali domačo nalogo in če vajo pravilno uporabljate. Pripravite si vprašanja, da vam bom lahko nanje odgovorila!

 

 1. srečanje: torek, 19. 10. 2021, ob 19. uri

»Občutim varnost«

Morda ste zelo senzitivna oseba sploh ne veste, da to ste.

Mi zelo čutimo energijo in vplive iz okolja: drugih ljudi, hrupa, vonjav, svetlobe, vremena, dogodkov … pa se morda tega ne zavedamo.

Ali pa od drugih prevzemamo njihove strahove, jezo in se zapletamo v njihove situacije?

Občutimo lahko veliko več, kot si lahko predstavljamo. Ker se tega ne zavedamo, nas lahko to zelo utruja, iritira in nam jemlje energijo. Ko je vsega preveč, izgubimo občutek varnosti.

V redu je, če občutimo energijo od drugih. Dobra novica za vse nas senzitivne osebe pa je, da se lahko naučimo poskrbeti za svojo energijo in se naučimo zaščititi, da se bomo počutili varno.

Na tej delavnici se bomo naučili vajo za zaščito pred zunanjimi vplivi, da bomo lahko občutili varnost.

 • Naučili se bomo in vadili simbole: OBROČ in ŽOGO.

 

 1. srečanje: torek, 26. 10. 2021, ob 19. uri

Pogovarjali se bomo o vaših izkušnjah z vajo za zaščito, povedali boste, kaj vam jemlje občutek varnosti. V kakšnem izzivu ste se znašli? Ste takrat vajo uporabili? Kako je delovala? Skupaj bomo pogledali domačo nalogo.

 

Delavnice se nadaljujejo v plačljivo udeležbo. Še 14 jih je. Če ti bo teh 6 delavnic všeč in si dobi/a dobro izkušnjo z vadbo, te bom povabila, da greš z nami naprej!

Prijavljam se

Na 6 delno brezplačno delavnico

 1. Izvedla sem tudi anketo o zadovoljstvu z delavnicami, katere rezultat je bil, da je 70% oseb v anonimni anketi na vprašanje: "Vam je vsebina delavnic koristila v vaših življenjskih izzivih?" odgovorilo z DA. Marsikoga srečam po več letih in mi zaupa, da še zmeraj dela to in to vajo, ker deluje.

Vaje imenujem orodje, ki nam je zmeraj pri roki, ko se znajdemo v neki situaciji. So preproste za uporabo. Uporabljamo jih tako, da vizualiziramo, pomislimo ali občutimo določeno sliko za določen namen. Ne potrebujemo veliko časa, da jih izvedemo in ni nam potrebno biti vizualni tip.

Torej … bi se radi naučili utišati svoj nemirni um? Se zaščititi pred zunanjimi vplivi? Obvladati stres in strah?

Naredila bom skupino učencev, ki boste skupaj obiskovali ta program. Prijave sprejemam do torka, 21. 9. 2021. Prostora je  za 30 oseb. Ko je delavnica polna, se ni se mogoče več prijaviti.

Ta sklop 6 brezplačnih delavnic vam podarjam, da boste dobili občutek, kaj metoda Phyllis Krystal je in ob uporabi videli, kako deluje, ko se znajdete v nekem izzivu. Morda se boste navdušili, da spoznate še več simbolov, morda bo to postal vaš način življenja. Tako, kot je to postal moj.

Vsaka delavnica traja 1 uro in poteka v spletni aplikaciji ZOOM.

Po prijavi boste en dan in 15 minut pred delavnico prejeli link za vstop v ZOOM po e mailu.

 

Moja naloga, kot učiteljica metode je, da sem vam na razpolago. Da simbole tudi sama uporabljam in z vami delim svoje izkušnje. Da vas vzpodbujam, da simbole uporabljate in si olajšate svoje življenjske izzive.

To srčno rada počnem.

Sem ALEKSANDRA KELC, učiteljica za osebni razvoj in certificirana svetovalka metode Phyllis Krystal in pogodbena partnerica njene fundacije. Napisala sem knjigo »Ne mislim, samo ljubi, ki je izšla 2016 v Ameriki z naslovom “Don’t Think, Just Love”. Od 2006 pomagam ljudem v njihovem osebnem razvoju in takrat, ko se znajdejo v nekem življenjskem izzivu.

Delavnice v živo od leta 2016 prirejam v predavalnici fakultete KBV v Hočah pri Mariboru. Letos pa prvič preko ZOOMa.

"Dobro jutro Aleksandra. Treniram in uživam. Super je, da lahko vsebine poslušaš večkrat, saj se tako bolje umestijo v moje telo. Hvala za tako čudovito izkušnjo. Počasi bom trenirala in si izboljšala življenje, hkrati pa zaživela sebe. Sončen vikend in polno veselja vam želim. Alenka "


"Hvala Aleksandra čudovite vaje. Hvala, ravno to potrebujem. Všečna ... preprosta vaja ... že dolgo mi je to znano, le da mi je manjkala prispodoba ... to z opico je super ... zdaj bo šlo še lažje. Marija, Sonja in Manja "


"Draga Alexandra, najprej en lep sončen pozdrav! Rada bi Ti povedala, da sin (8 let), odkar je v mavrični, varni žogi spi sam v sobi v štirinajstih dneh je prišel le tri krat k nama :) tako sem vesela in Hvaležna. Hvaležna Tebi da si z nama podelila znanje. In HVALA za BpLj K. K. "


"Čeprav me je Phyllisina metoda pritegnila zaradi možnosti odstranjevanja vezi, ki omejujejo, sem z velikim navdušenjem sprejela tudi njene simbole. So preprosto uporabni in logični tako, da jih z lahkoto in zaupanjem uporabljam v vsakdanjem življenju. Tako me je npr. zlat obroč navdušil ne le s pomočjo ohranjanja svojega osebnega prostora, temveč tudi s spoznanjem, da obdana z njim, omogočam drugim ljudem stik z višjim, neomejenim virom energije. Zanimiva je uporaba »osimce« Njena uporaba ob stiku z »naporno« osebo kar kmalu umiri situacijo. Ampak, v obe smeri. Tudi mene, če je treba Pogosto uporabim tudi simbol »plažne žoge«. Zlasti, ko se počutim bolj čustveno ranljivo in pričakujem stresne situacije. Učinek je neverjeten. Telefoni manj zvonijo, v dogajanje postanem manj vpletena in nekako dobim svoj mir da opravim zadane naloge. Jasna T. "


"Draga Aleksandra, včeraj me je hčerka ujela, kako sem govorila s prijateljico po telefonu in sem omenila, da sem bila užaljena ... Vprašala me je če sem naredila osmico in zakaj ne in mi na dolgo razložila, da pa res moram, ker pomaga .... navdušena sem. K. "


Nekaj fotografij iz predstavitve metode Phyllis Krystal: »Daj svoj um na vrvico in odstrani vezi, ki omejujejo« v Glazerjevi dvorani Univerzitetne knjižnice Maribor, 18. 2. 2020.

Prijavljam se

Na 6 delno brezplačno delavnico

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.