Priročnik je moj prvi izdelek,
ki je izšel 2011

MISLIM DOBRO - SEM DOBRO

 

Digitalni izvod priročnika 

 

Pred dobrimi 10. leti sem izdala priročnik "Mislim dobro - sem dobro", zato sem se odločila, da vas obdarim.

 

Priročnik je izšel konec leta 2011 in to je moj prvi izdelek, ki sem ga izdala. Ko sem ga te dni vzela ponovno v roke in ga prebrala, sem ugotovila, da je še zmeraj zelo aktualen. Ima samo 58 strani, na katerih so strnjene življenjske modrosti, ki nam lahko olajšajo življenje.

 

Priročnik si lahko brezplačno prenesete v digitalni obliki,

če se naročite na moje novice. Po e-pošti pošiljam nove bloge, novice o delavnicah in vas obveščam o novostih in svojih prireditvah. Po želji se lahko kadarkoli odjavite, če novic več ne želite.

Brezplačen priročnik je na voljo vsem, ki se boste naročili na novice do konca maja 2022!

  

Če ste že naročeni na novice, mi za priročnik pišite na: [email protected].

Cena tiskanega izvoda je 12,90 eur (ni na zalogi),

cena priročnika v digitalni obliki je 5,50 eur.

Odlomek iz priročnika: MISLIM dobro - sem dobro

 

Čutila pošljejo čutne dražljaje umu in ustvarijo se MISLI: slika z očmi in vidom, zvok z ušesi in sluhom, vonj z nosom in vonjanjem, okus z usti in okušanjem in otip s kožo in tipanjem.

Čutno zaznavo lahko v razumu povežemo z vestjo duše ali z egom. Misel je torej rezultat, ki ga ustvari naš razum, ko obdela čutno zaznavo. Ker naš razum odseva stanje naše zavesti, lahko vplivamo na naše misli tako, da se učimo, se misli zavedamo in se odločamo, kakšne misli bomo mislili: dobre ali slabe, pozitivne ali negativne, svobodne ali omejujoče …

Miselni val je zavestno oblikovana misel. Ko pričnemo v TM (TOČKI MOČI tega trenutka) oblikovati misel in jo povežemo s svojim srcem, ljubeznijo, dušo, vestjo in zdravim razumom, je rezultat dobra misel, beseda in dejanje ali miselni val srca.

Ljubezen ali naš »pravi jaz«

Ko ustvarimo miselni val brez vesti, ker je ta ovita v tančico nevednosti, ostanemo v egu in posledično smo njegov suženj. Ko pa ustvarimo miselni val z našim pravim jazom preko vesti srca, občutimo zadovoljstvo in srečo, saj smo ustvarili Ljubezen. Da bi tako živeli čim več trenutkov svojega življenja, potrebujemo védenje ali modrost, kako to uporabljati in udejanjati v svojem življenju.

Ljubezen je naša prava narava, to je naše bistvo, naš pravi – višji jaz, naša notranja modrost. Vsak od nas to vsak dan uporablja, nekateri le včasih, drugi pogosteje, zagotovo pa je ljubezen tista, ki jo vse življenje zavestno ali nezavedno iščemo. Nekateri temu rečejo sreča, drugi mislijo, da bodo to dobili, ko bodo spoznali »idealnega« partnerja, nekateri pričakujejo to od službe ali materialnega bogastva, spet drugi jo iščejo v zasvojenostih in navezanostih …

Čeprav vsak od nas »nekaj« išče ali pa je že našel, v bistvu vsi strmino samo k Ljubezni, pa naj se tega zavedamo ali ne. Ko iščemo ljubezen, iščemo sebe, ker to smo.

Naročam se na novice

in prejmem brezplačni, digitalni izvod priročnika.

 
 
Sem ALEKSANDRA KELC, učiteljica za osebni razvoj, certificirana svetovalka metode Phyllis Krystal in pogodbena partnerica Phyllis Krystal Fundation. Metodo poučujem na delavnicah, v spletnih treningih in na individualnih srečanjih. Napisala sem knjigo »Ne mislim, samo ljubim«, ki je leta 2016 izšla tudi v Ameriki z naslovom »Don’t Think, Just Love«. Od leta 2006 pomagam ljudem pri njihovem osebnem razvoju in takrat, ko se znajdejo v težjih življenjskih izzivih.
Po poklicu sem grafična oblikovalka. Življenje dojemam kot simbolistka, saj v stvareh, ljudeh, naravi, čustvih, mislih in sanjah zmeraj opazujem simbolna sporočila. Vizualizacijske sposobnosti mi pomagajo prepoznati sporočila v obliki notranjih slik.