Ne mislim, samo ljubim

Knjiga, ki je izšla 2016 tudi v Ameriki!

 

Moja zgodba, kako sem iz praznine uma prišla do ljubezni

»Ne mislim, samo ljubim« je plod mojega ravnotežja: združenja ženske in moške energije – čustev in razuma v celoto, iz katere se je rodila »nova Aleksandra«, prebujena iz dolgih sanj neprijaznega sveta v svet ljubezni.

Zgodbe iz mojega dnevnika opisujejo vsakdanje situacije iz mojega življenja in trenutek preobrata, ko sem prenehala razmišljati in pričela ljubiti. Morda boste s pomočjo teh zgodb lažje prepoznali in razumeli situacije, v katerih ste se znašli tudi sami.

  Pred vami je knjiga, polna dogodkov, ki govorijo, da je ljubeče življenje mogoče. Opisujem, kako umirim um in se osvobodim krivde. Kako sem si z učenjem zrcaljenja uredila družinske in medsebojne odnose. O pomembnosti vztrajanja, nesmislu življenja v preteklosti, o brezpogojni ljubezni in iskanju poslanstva. O željah, egu, prizemljenosti in uresničevanju idej. O sprejemanju sebe, postavljanju mej drugim in kako izrečem resnico. Opisujem vzorec biti predober in kako se obdržati v fokusu. O strahu, jezi in kako deluje, ko sem v stresu in si rečem: »rada se imam«. O pravem času, notranjem miru, sproščenosti in prijateljstvu s seboj.

Med vami je verjetno veliko meni podobnih, nežnih, ljubečih, dobrih oseb, ki se v tem življenju nekako ne znajdete, čeprav je globoko v vas veliko ljubezni, za katero morda menite, da je ni varno izraziti. Zato kličem vse meni podobne, dobrosrčne ljudi, da se prebudite in pričnete polno živeti ljubezen, svoje življenje in svoje potenciale, kot vas vodi vaše srce.

Ta svet potrebuje vašo ljubezen!

S sliko, ki jo je narisala za platnico, delček svojega notranjega sveta deli tudi z vami.

 

Življenje dojemam kot simbolist, saj v stvareh, ljudeh, naravi, čustvih, mislih in sanjah zmeraj opazujem simbolno sporočilo. Od leta 2006 prirejam delavnice za osebni razvoj in nudim individualno pomoč ljudem, ki se znajdejo v življenjskih izzivih. Pri svojem svetovalnem delu uporabljam metodo Phyllis Krystal, za katero sem se šolala in pridobila certifikat pri avtorici osebno. 

- Aleksandra S. Kelc

Mnenje o knjigi

Predgovor

"Zrcalce, zrcalce, na steni povej ... kdo najbolj ljubi v deželi tej?

NE MISLIM, SAMO LJUBIM je nova knjiga moje prijateljice Aleksandre, ki je prav takšna, kot avtorica sama: topla, ljubeča, sočutna ter izjemno modra in pronicljiva v iskanju rešitev, kako vsak dan, vsak trenutek živeti življenje, ki ima najvišji smisel in pomen.

Rdeča nit cele knjige je, kako živeti in biti LJUBEZEN sama. Iskreno opiše ogledala, ki jih ji je življenje nastavilo na njeni poti. Zakaj nisem z možem tako prijazna, kot sem z drugimi ljudmi?  Kako prisluhnem drugim, ko sem sama prizadeta ali je ogrožena moja samopodoba? Kako vzgajati otroke (moja opomba: ali je še kaj težjega od tega)?  … Z lahkoto se najdemo v vseh ogledalih, ki jih nastavi tudi bralcem, vendar nam olajša pot, ker ponudi rešitev, kako z ljubeznijo do sebe in drugih uspeva rešiti tiste podobe v ogledalu, ki nam niso najbolj všeč.

Z nami deli svoje najbolj osebne izkušnje, skozi katere se je učila, kako delovati z ljubeznijo, kako živeti ljubezen. Vsi, ki Aleksandro poznamo, vemo, da jo res živi s polnim srcem. Čudovito nam to zrcali in zato se je čudovito videti v njej! Bralcem ponuja podobno izkušnjo. Izkoristite jo, zelo boste navdušeni! Morda se boste končno naučili imeti radi."

- Blanca Čižek, prof. pedagogike in sociologije

"Don't Think Just Love"

Knjigo »Ne mislim, samo ljubim« sem prvič izdala leta 2014, leta 2016 pa je izšla v angleškem jeziku (založena v Ameriki pri Balboa Press) pod naslovom "Don't Think Just Love".

 

Kratki video o knjigi si lahko ogleate tukaj: 

Video

Kako knjigo naročite?

 

Knjiga sedaj s 7% popustom: eur 12,00

Cena knjige je  12,90 eur  12,00 eur z ddv + poštnina 3,50 eur + odkupnina 1,50 = 17,00 eur.

Cena pri plačilu po predračunu je 12,00 eur + 3,50 eur = 15,50 eur

 Za naročilo prosim izpolnite spodnji obrazec.

 

Naročam knjigo

Cena je 12,00 eur, po povzetju 17,00 eur ali po predračunu 15,50 eur.