Ne mislim, samo ljubim

Knjiga, ki je izšla 2016 tudi v Ameriki!

 

Moja zgodba, kako sem iz praznine uma prišla do ljubezni

┬╗Ne mislim, samo ljubim┬ź je plod mojega ravnote┼żja: zdru┼żenja ┼żenske in mo┼íke energije ÔÇô ─Źustev in razuma v celoto, iz katere se je rodila ┬╗nova Aleksandra┬ź, prebujena iz dolgih sanj neprijaznega sveta v svet ljubezni.

Zgodbe iz mojega dnevnika opisujejo vsakdanje situacije iz mojega ┼żivljenja in trenutek preobrata, ko sem prenehala razmi┼íljati in pri─Źela ljubiti. Morda boste s pomo─Źjo teh zgodb la┼żje prepoznali in razumeli situacije, v katerih ste se zna┼íli tudi sami.

┬á Pred vami je knjiga, polna dogodkov, ki govorijo, da je ljube─Źe ┼żivljenje mogo─Źe. Opisujem, kako umirim um in se osvobodim krivde. Kako sem si z u─Źenjem zrcaljenja uredila dru┼żinske in medsebojne odnose. O pomembnosti vztrajanja, nesmislu ┼żivljenja v preteklosti, o brezpogojni ljubezni in iskanju poslanstva. O ┼żeljah, egu, prizemljenosti in uresni─Źevanju idej. O sprejemanju sebe, postavljanju mej drugim in kako izre─Źem resnico. Opisujem vzorec biti predober in kako se obdr┼żati v fokusu. O strahu, jezi in kako deluje, ko sem v stresu in si re─Źem: ┬╗rada se imam┬ź. O pravem ─Źasu, notranjem miru, spro┼í─Źenosti in prijateljstvu s seboj.

Med vami je verjetno veliko meni podobnih, ne┼żnih, ljube─Źih, dobrih oseb, ki se v tem ┼żivljenju nekako ne znajdete, ─Źeprav je globoko v vas veliko ljubezni, za katero morda menite, da je ni varno izraziti. Zato kli─Źem vse meni podobne, dobrosr─Źne ljudi, da se prebudite in pri─Źnete polno ┼żiveti ljubezen, svoje ┼żivljenje in svoje potenciale, kot vas vodi va┼íe srce.

Ta svet potrebuje vašo ljubezen!

S sliko, ki jo je narisala za platnico, del─Źek svojega notranjega sveta deli tudi z vami.

 

┼Żivljenje dojemam kot simbolist, saj v stvareh, ljudeh, naravi, ─Źustvih, mislih in sanjah zmeraj opazujem simbolno sporo─Źilo. Od leta 2006 prirejam delavnice za osebni razvoj in nudim individualno pomo─Ź ljudem, ki se znajdejo v ┼żivljenjskih izzivih. Pri svojem svetovalnem delu uporabljam metodo Phyllis Krystal, za katero sem se šolala in pridobila certifikat pri avtorici osebno. 

- Aleksandra S. Kelc

Mnenje o knjigi

Predgovor

"Zrcalce, zrcalce, na steni povej ... kdo najbolj ljubi v de┼żeli tej?

NE MISLIM, SAMO LJUBIM je nova knjiga moje prijateljice Aleksandre, ki je prav takšna, kot avtorica sama: topla, ljube─Źa, so─Źutna ter izjemno modra in pronicljiva v iskanju rešitev, kako vsak dan, vsak trenutek ┼żiveti ┼żivljenje, ki ima najvišji smisel in pomen.

Rde─Źa nit cele knjige je, kako ┼żiveti in biti LJUBEZEN sama. Iskreno opiše ogledala, ki jih ji je ┼żivljenje nastavilo na njeni poti. Zakaj nisem z mo┼żem tako prijazna, kot sem z drugimi ljudmi?  Kako prisluhnem drugim, ko sem sama prizadeta ali je ogro┼żena moja samopodoba? Kako vzgajati otroke (moja opomba: ali je še kaj te┼żjega od tega)?  … Z lahkoto se najdemo v vseh ogledalih, ki jih nastavi tudi bralcem, vendar nam olajša pot, ker ponudi rešitev, kako z ljubeznijo do sebe in drugih uspeva rešiti tiste podobe v ogledalu, ki nam niso najbolj vše─Ź.

Z nami deli svoje najbolj osebne izkušnje, skozi katere se je u─Źila, kako delovati z ljubeznijo, kako ┼żiveti ljubezen. Vsi, ki Aleksandro poznamo, vemo, da jo res ┼żivi s polnim srcem. ─îudovito nam to zrcali in zato se je ─Źudovito videti v njej! Bralcem ponuja podobno izkušnjo. Izkoristite jo, zelo boste navdušeni! Morda se boste kon─Źno nau─Źili imeti radi."

- Blanca ─îi┼żek, prof. pedagogike in sociologije

"Don't Think Just Love"

Knjigo »Ne mislim, samo ljubim« sem prvi─Ź izdala leta 2014, leta 2016 pa je izšla v angleškem jeziku (zalo┼żena v Ameriki pri Balboa Press) pod naslovom "Don't Think Just Love".

 

Kratki video o knjigi si lahko ogleate tukaj: 

Video

Kako knjigo naro─Źite?

 

Knjiga sedaj s 7% popustom: eur 12,00

Cena knjige je  12,90 eur  12,00 eur z ddv + poštnina 3,50 eur + odkupnina 1,50 = 17,00 eur.

Cena pri pla─Źilu po predra─Źunu je 12,00 eur + 3,50 eur = 15,50 eur

 Za naro─Źilo prosim izpolnite spodnji obrazec.

 

Naro─Źam knjigo

Cena je 12,00 eur, po povzetju 17,00 eur ali po predra─Źunu 15,50 eur.