11. Dogodek ČAS ZAME

 v soboto, 17. septembra 2022, ob 13:30 na Lučkinem festivalu dobrega počutja v Hočah

 
 
Prijavi se na Dogodek ČAS ZAME, ki bo v soboto, 17. septembra, 2022 ob 13:30,
kot soustvarjalec dogodka.
 
Potrdi KODEKS (spodaj) in se prijavi.

 

Na Dogodku ČAS ZAME, ki bo v okvirju Lučkinega festivala za zdravje in dobro počutje v Hočah, svoje delo predstavimo terapevti, in svetovalci za dušo in telo, večjo kakovost življenja, ter osebni razvoj. 

Dogajanje napovedujeva Aleksandra in Alenka, obogateno je z zanimivim programom, ki ga izvedemo skupaj vsi nastopajoči (petje, glasba, inštrumenti, sproščanje …).

Predstavitve in programi so kratki in strnjeni, da se lahko vseh 15 nastopajočih predstavi v dveh urah. Na dogodku sprožimo, navdušimo za spremembo, za aktivnost, ki jo bomo nato ponudili vsem gledalcem.

Pred in po dogodku bo druženje na stojnicah. Tako se bodo lahko obiskovalci z nami osebno seznanili, spoznali dejavnosti, ki jih bodo pritegnile, kaj vprašali, povedali … Mi pa jim lahko ponudimo dodatne ugodnosti, bone, si zapišemo njihove kontaktne podatke …

Vse gledalce po e-pošti povabimo na naše dogodke po dogodku, ki jih objavimo na našem spletnem mestu www.dogodekcaszame.si. Ti dogodki so lahko po zoom-u ali osebno. Tako se bodo lahko gledalci z nami bolje seznanili, spoznali dejavnosti, ki jih bodo pritegnile, kaj vprašali, povedali … 

 

Rok za prijavo je do 1. junija 2022. Če želite sodelovati, se pravočasno prijavite. 9 mest je še prostih.

 

Pred dogodkom bosta 2 sestanka in sicer:

V sredo 8. junija, 2022, ob 18:00

in v sredo, 6. avgusta 2022, ob 18:00

Na prvem setanku se spoznamo, predstavimo svojo dejavnost, organizatorki predstaviva dogodek. Sestanek lahko poteka preko zoom-a.

Na drugem sestanku bo generalka, do takrat bodo gotove zloženk in brezplačne vstopnice. Sestanek lahko preko zoom-a. Na obeh sestankih skupaj soustvarjamo dogodek ČAS ZAME, zato je dobro, da smo vsi prisotni.

 

Osredna tema Lučkinega festivala dobrega počutja je botanika in zelišča. Na festivalu bodo na voljo stojnice, delavnice na prostem, predavanja, Lučkina meditativna pot, vadba na prostem, ples, smeh, zelišča, kulinarika in čajanka ob petih. Organizatorke smo: Meta Pivec, Petra Dobnikar, Alenka Kuegerl in Aleksandra Kelc.

 

Se veseliva sodelovanja, Aleksandra in Alenka

 

 

Prijavnica za soustvarjanje Dogodka ČAS ZAME

 

 

KODEKS

Pozdravljeni,

Dogodek ČAS ZAME organizira skupina, ki se vsakič na novo oblikuje v KROG sodelovanja. Organizatorki sva: Aleksandra Kelc in Alenka Kuegerl. Vsakdo, ki želi sodelovati na dogodku, pristopa h Krog in postane začasni soustvarjalec. Po končani izvedbi dogodka sodelovanje preneha. 

 

Vizija DOGODKA ČAS ZAME je

ljubezen, zavedanje, povezovanje in odgovornost.

Dogodek ČAS ZAME je varno, podporno, urejeno in vzpodbudno okolje. V njem se lahko razvijamo zadovoljni, srečni, ustvarjalni terapevti in svetovalci za dušo in telo, večjo kakovost življenja in osebni razvoj.

 

Ne gre za to, da prideš, izpelješ, odideš, marveč da sodeluješ in se povezuješ. Zato vsak, ki želi sodelovati, sprejme spodnji kodeks in se zaveže, da bo sodeloval v skladu z njim. To ti ne bo vzelo ne dosti časa, ne energije. Bo pa znak dobre volje in zavedanja o pomenu skupinskosti.

 

PRAVILA SODELOVANJA - KODEKS sodelavcev DOGODKA ČAS ZAME

  1. Zavedam se, da je izvedba dogodka skupinski projekt in bom po svojih najboljših močeh sodeloval/a pri njem.

Pri pripravi in izvedbi dogodka bom sodeloval/a v skupinskem duhu, kar pomeni: zavedanje, povezovanje, odgovornost, ljubezen.

Sledil/a bom temu kodeksu ter deloval/a v skladu s tisto svojo etiko, ki jo sicer zagovarjam pri svojem delu in poslanstvu.

  1. Zavedam se, da je namen dogodka, da zmeraj znova organiziramo za obiskovalce bogat dogodek, ki pritegne raznovrstnost ljudi. Sodelovanje na njem je tudi za mene in mojo dejavnost priložnostda se predstavim širšemu in zainteresiranemu občinstvu (150 oseb).

Zavedam se, da je to priložnost je za vse nas, ne samo zame.

  1. Obvežem se, da bom poravnal/a stroške sodelovanja.
  2. Prispevek za sodelovanje na Dogodku ČAS ZAME je 64 eur (z ddv). V to ceno je zajeta tudi 14 dnevna objava tvojega dogodka po dogodku na spletni strani www.dogodekcaszame.si.
  3. Strošek za mesečni najem oglasnega prostora na spletnem mestu www.dogodekcaszame.si, ki ima povprečno 100 ogledov/mesec, je dodatnih 37 eur (z ddv). Objaviš lahko svoj oglas in 2 sliki, na primer za delavnico, storitev, izdelek, ki ga ponujaš. Najem oglasnega prostora je dodatna ponudba in ni pogoj za sodelovanje.

Sodeloval/a bom tudi pri razdelitvi organizacijskih del in prevzel/a kak delež; na primer, sprejem gledalcev, skrb za power point … odvisno od tega, kje dogodek poteka (v dvorani, na prostem ali na spletnem portalu zoom) in še kar je takšnih majhnih del, ki ne zahtevajo dosti truda, pomagajo pa, da vse teče gladko.  Sodelujem lahko tudi tako, da ponudim svoje prostore za srečanje skupine (za 2 sestanka). Potrebujemo tudi nekoga za oblikovanje zloženke, fotografa za dogodek, lekturo teksta, izposojo računalnika na dogodku in pripravo priponk.

 

  1. Obvežem se, da bom sodeloval na dveh pripravljalnih sestankih Namen teh sestankov je, da se oblikuje skupinsko zavedanje. Na prvem sestanku se seznanimo in sestavimo program. Po sestanku oddamo tekst s svojo fotografijo za zloženko, nekje v petih dneh.

Na drugem preverimo, ali bo vse šlo tekoče in imamo priložnost, da vsak predstavi svoj prispevek in dobi koristne povratne informacije. Razdelimo zloženke.
 

  1. Zavedam se, da je čas zelo pomemben, da se lahko vsi predstavimo. Skrb vsakega je, da se drži časovnega okvirja in ne jemlje drugim sodelujočim čas.

Zato bom poskrbel/a, da bom izpeljal/a svojo predstavitev v časovnih okvirih: predstavitev 4 minute, program 8 minut (od tega 2 minuti predstavitev in 6 minut programa). Pomembno je, da se za nastop dobro pripravimo in vadimo, ker je čas za predstavitve je tako natančno, da lahko prvi del dogodka zaključimo v dve urah.

  1. Poskrbel/a bom, da bo na dogodek prišlo 10 obiskovalcev, ki jih bom povabil/a in poskrbel/a za njihovo udeležbo. Tako bomo s skupnim prizadevanjem napolnili prostor.

Prav tako se obvežem, da bom po svojih kanalih (elektronska pošta, Facebook, info listki v mojih prostorih za stranke, ...) informiral o dogodku ČAS ZAME svoj krog ljudi.

 

Vabilo na prvi sestanek sodelovanja v Krogu bomo poslali po e-pošti.

Sodeloval/a bom tudi pri razdelitvi organizacijskih del in prevzel kak delež; na primer, sprejem v avli, sprejem pri vratih, skrb za power point in še kar je takšnih majhnih del, ki ne zahtevajo dosti truda, pomagajo pa, da vse teče gladko.  Sodelujem lahko tudi tako, da ponudim svoje prostore za srečanje skupine (za 2 sestanka). Potrebujemo tudi nekoga za oblikovanje zloženke, fotografa za dogodek, lekturo teksta, izposojo računalnika na dogodku in pripravo priponk.

 

S svojo prijavo potrdiš, da se strinjaš s kodeksom.

 

Tako pa je bilo na 9. Dogodku ČAS ZAME, septembra 2021, v Botaničnem vrtu v Hočah.

 

Kaj govorijo o Dogodku ČAS ZAME?

Jasna Lazar

Dogodka Čas zame sem se udeležila lani, 28. 09. 2021 na Lučkinem festivalu v botaničnem vrtu Hoče. Obdajala nas je energija povezanosti in Ljubezni, se z besedami ne da opisati. Predstavili so se terapevti in svetovalci iz različnih področij, sama osebno sem leta 2019 pričela z vajami po metodi Phyllis Krystal, vodene z Aleksandro Kelc, še danes z veseljem uporabljam ta orodja.

Na Dogodku Čas zame pa sem se povezala s Klavdijo Hladin, ki lepo skupaj z mano z naravnimi barvili in šamponi skrbiva za moje lase in lasišče ter Vanjo Močnik Rozman, predstavnico in ambasadorko podjetja Enjo za sebi in naravi prijazen način čiščenja, in tako sem tudi spoznala Alenko Kuegrl.

Zgodba Izgubljena lučka Petre Dobnikar pa nas je vse povezala v neskončno energijo brezpogojne Ljubezni.

Iz srca hvala ❤❤❤

 

Breda Vodopija

ČAS ZAME je tradicionalno srečanje ustvarjalcev, ki jih združuje srčnost in notranja moč. Prvo povabilo sem prejela od Bine Šijanec in takrat sem v hotelu Draš srečala tudi Majo Čavlek. Spoznala sem Aleksandro Kelc in izdelke ENJO z Alenko Kuegerl, ki me je navdušila s preprostim in naravnim načinom čiščenja z metodo Enjo - le to učinkovito uporabljam v naših Apartmajih Harmonija.

In skozi mreženje naslednjih dogodkov sem spoznala tudi ostale čarobne duše, ki se povezujemo …

Vesela sem, da imamo tokrat možnost sodelovanja preko spleta in mreženja na pristen način z mnogimi znanimi obrazi. Hvaležnost in pristnost nas ohranjata, zaupanje in izbira nas vodita k dvigu zavesti o pomenu bivanja v sozvočju z naravo. In kaj vse lahko še s kreiramo v skupnosti?

Nada Bernarda Zlodej

Moj velik poklon spoštovana Alenka in ves včerajšnji team predavateljev na 9. Dogodku ČAS ZAME. Učim se od vseh vas in črpam, vam jemljem 😉 prečudovito energijo. Hvaležna Vesolju, da sem lahko bila v vaši družbi. In vedno znova bom. Za vsakega velik .

Silva Kuret

Hvala vam, super ste organizirali Dogodek Čas zame in to v tako čudovitem okolju.
Hvala za poslano, zagotovo se bom udeležila nekaterih dogodkov in ponudb.
V teh težkih časih bi potrebovali več takih dogodkov, za spodbudo in pozitivno energijo. Veliko uspeha še vnaprej.
Lep pozdrav Silva Kuret