12. Dogodek ČAS ZAME bo v soboto, 16. septembra 2023, na festivalu dobrega počutja v Botaničnem vrtu Hoče

Da, želim svojo brezplačno vstopnico 

Brezplačana vstopnica za 12. Dogodek ČAS ZAME

 

Zloženka 11. dogodka ČAS ZAME, septembra 2022:

Tako pa je bilo na 9. Dogodku ČAS ZAME, septembra 2021, v Botaničnem vrtu v Hočah.
 

 

Kaj so povedali o Dogodku ČAS ZAME?

Jerica Korošak 

Tudi tokrat sem se udeležila dogodka Čas Zame in lahko povem, da je opaziti vsako leto dobre in zanimive predstavitve in atraktivne vsebine. Dogodek je zelo povezan s pozitivno in navdihujočo energijo. Še posebej pa je prijetno druženje, ki omogoča mreženje in degustacije ter še dodatno učenje. 
Bravo tebi Aleksandra in Alenki za vajino vztrajnost in dokaz, da se vse da, če imaš voljo in če imaš ljudi rad in želiš nekaj več.
Prijazen pozdrav in še naprej uspešno tako osebno kot poslovno. 
 

 

Jasna Lazar

Dogodka Čas zame sem se udeležila lani, 28. 09. 2021 na Lučkinem festivalu v botaničnem vrtu Hoče. Obdajala nas je energija povezanosti in Ljubezni, se z besedami ne da opisati. Predstavili so se terapevti in svetovalci iz različnih področij, sama osebno sem leta 2019 pričela z vajami po metodi Phyllis Krystal, vodene z Aleksandro Kelc, še danes z veseljem uporabljam ta orodja.
Na Dogodku Čas zame pa sem se povezala s Klavdijo Hladin, ki lepo skupaj z mano z naravnimi barvili in šamponi skrbiva za moje lase in lasišče ter Vanjo Močnik Rozman, predstavnico in ambasadorko podjetja Enjo za sebi in naravi prijazen način čiščenja, in tako sem tudi spoznala Alenko Kuegrl.
Zgodba Izgubljena lučka Petre Dobnikar pa nas je vse povezala v neskončno energijo brezpogojne Ljubezni.
Iz srca hvala ❤❤❤
 

Breda Vodopija

ČAS ZAME je tradicionalno srečanje ustvarjalcev, ki jih združuje srčnost in notranja moč. Prvo povabilo sem prejela od Bine Šijanec in takrat sem v hotelu Draš srečala tudi Majo Čavlek. Spoznala sem Aleksandro Kelc in izdelke ENJO z Alenko Kuegerl, ki me je navdušila s preprostim in naravnim načinom čiščenja z metodo Enjo - le to učinkovito uporabljam v naših Apartmajih Harmonija.
In skozi mreženje naslednjih dogodkov sem spoznala tudi ostale čarobne duše, ki se povezujemo …
Vesela sem, da imamo tokrat možnost sodelovanja preko spleta in mreženja na pristen način z mnogimi znanimi obrazi. Hvaležnost in pristnost nas ohranjata, zaupanje in izbira nas vodita k dvigu zavesti o pomenu bivanja v sozvočju z naravo. In kaj vse lahko še s kreiramo v skupnosti?

Nada Bernarda Zlodej

Moj velik poklon spoštovana Alenka in ves včerajšnji team predavateljev na 9. Dogodku ČAS ZAME. Učim se od vseh vas in črpam, vam jemljem 😉 prečudovito energijo. Hvaležna Vesolju, da sem lahko bila v vaši družbi. In vedno znova bom. Za vsakega velik .

Silva Kuret

Hvala vam, super ste organizirali Dogodek Čas zame in to v tako čudovitem okolju.
Hvala za poslano, zagotovo se bom udeležila nekaterih dogodkov in ponudb.
V teh težkih časih bi potrebovali več takih dogodkov, za spodbudo in pozitivno energijo. Veliko uspeha še vnaprej.
Lep pozdrav Silva Kuret