Učiteljica za osebni razvoj

Domov O meni Najdena sem Metoda PHYLLIS KRYSTAL Knjiga 1 Knjiga 2 105 misli Blog DOGODEK ČAS ZAME Anima in tulipan Prijava na novice Login

Srce ve!

Uncategorized Mar 29, 2023

 

Zdi sem mi, da smo malo pozabili na srce.

 

Se spomnite, da smo pred leti veliko govorili o tem, kako je pomembno je srce?

Slišali in pisali smo te stavke:

Bodi v srcu.

Odpri srce.

Poveži s svojim srcem!

Vprašaj srce!

Sledi srcu!

Srce ve!

 

Se vam ne zdi, da smo malo pozabili na srce?

Zadnja dva tedna sem več pozornosti posvetila svojemu srcu, zavestno se vračam srce in občutim srčno energijo.

Raziskovala sem o energiji srca in iskala odlomke v knjigah, ki sem jih brala dolgo nazaj. Prišla sem do novih spoznanj, zato sem se odločila, da vam to danes podrobno razložim v videu: »Srce ve!« Naredili bomo tudi dve kratki vaji.

Ja, iskala sem poglavja v knjigah, tudi v svojo knjigo »Ne mislim, samo ljubim« sem pogledala. Spomnila sem se, da imam tam opisano eno svojo vajo, kako pridem v srce in je takrat zame zelo delovala. Gre takole: dvigneš roke v višino srca. Dlani obrneš navzgor. Pod rokami so vsa težka čustva in negativne misli, nad rokama pa so pozitivna čustva in misli. Ko obe roki iztegnem na višini srca, dvignem zavest v srce, kakor, da se z dvigalom dvignem v srce.

Druga vaja: dotakni se srca, je še preprostejša: dotaknemo se, potapkamo ali pobožamo svoje srce, ker gre energija tja, kjer je naša pozornost! Zmeraj!

Poskusite izvesti ti dve vaji. Navodila in vodstvo boste slišali v videu.

Kako se sedaj počutite? Ste občutili srce? Je vaša energija sedaj na višini srca?

 

Imate občutek, da ste že toliko naredili na osebnostnem razvoju, napredujete pa zelo počasi?

To je naravno in prav, da gremo korak po koraku in se vztrajno razvijamo in širimo.

Ugotovila sem, da obstaja bližnjica!

Res obstaja!

To je ljubezen. Brezpogojna!

Spomnite se, ko morda niste še toliko vedeli o osebnostnem razvoju in zavedanju, a ste bili kljub vsemu srečni in mirni. To naredi ljubezen. Ljubezen je najvišje zdravilo!

 

Zakaj potem zapremo srce?

Do sedaj smo živeli v napačnem prepričanju o ljubezni. Vrjeli v negativne programe o ljubezni.

Da sem lahko prizadeta, ko ljubim.

Da bom ljubezen dobila le od druge osebe.

Če me ne bodo ljubili, nisem vredna ljubezni.

Da je ljubezen dati drugemu vse, sebi pa ničesar.

Ampak brezpogojna ljubezen je vseprisotna energija. Je v nas, v prostoru okoli nas, v drugih bitjih, je vsepovsod! Ni omejena samo na osebe, zato je naše prepričanje, da lahko ljubezen dobimo samo od druge osebe, zelo napačna.

 

Srce ima energijo magnetizma.

Pri merjenju valov srca so ugotovili, da ima srce ima energijo magnetizma. Zato pritegne stvari k nam. Um in misli imajo električno energijo. Čustva in srce imajo magnetizem. Strah je čustvo. Ljubezen je čustvo. Kaj boste izbrali sedaj, ko veste, da so čustva kot magnet?

Ravnovesje uma in srca je pravi recept in ne samo srce ali samo um. Zdrava pamet je koristna, da znamo postaviti meje. Postavljanje mej je ljubezen. Če ne postavimo mej drugim, jim dovolimo, da nas nadzirajo. Če ne postavimo mej sebi, zlorabljamo sebe in svoje telo.

Ljubezen do sebe in drugih je zdravo postavljanje mej.

 

Višji um je neposredno povezan s srcem.

Jaz višjemu umu rada rečem brezpogojna ljubezen.

Manifestacija brez srčne energije deluje zelo omejeno, ker deluje samo z možgansko električno energijo. Če želimo nekaj pritegniti k sebi, to naredimo iz srca, s čustvi in ljubeznijo.

 

Ljubiti brezpogojno je bližnjica.

Dokler imamo napačna prepričanja o ljubezni, bomo težko odprli srce. Dokler nimamo vedenja, mislimo, da nas lahko po pretvezo ljubezni nekdo izkoristi, poniža, nam nekaj vzame … Zato je pomembno, da raziskujemo in se učimo, kaj ljubezen sploh je. Ko pridemo do modrosti, sledi spoznanje!

Srce ve in ima vsa odgovore na vaša vprašanja, ker je povezano z višjim umom oz. intuicijo.

 

Vabim vas na celoletno vadbo: Vadimo po metodi Phyllis Krystal 2. skupina! Več si lahko preberete tukaj: https://www.aleksandrakelc.si/vadimo-po-metodi-phyllis-krystal

 

Naučite se živeti zavestno igrivo in ljubeče sedaj!

  • Vaša Aleksandra
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.