Učiteljica za osebni razvoj

Domov O meni Najdena sem Metoda PHYLLIS KRYSTAL Knjiga 1 Knjiga 2 105 misli Blog DOGODEK ČAS ZAME Anima in tulipan Prijava na novice Login

Kako dostopamo do programov v podzavesti?

Uncategorized Mar 16, 2023

 

Vse kar smo se naučili, doživeli in izkusili, se zapiše v našo podzavest. Tja se zapišejo tudi vzorci od staršev, ki smo jih s posnemanjem prevzeli v otroštvu. Vsi mladiči, živalski in človeški se učimo s posnemanjem staršev.

 

Ste se že kdaj spraševali, zakaj tako reagirate kot vaša mama ali oče?

Ali ste si rekli, da ne boste nikoli takšni kot mama ali oče?

Tudi jaz sem si to govorila, pa ni kaj dosti pomagalo. Potem pa sem se naučila, kako deluje podzavest.

Vzorci v podzavesti se najintenzivneje zapisujejo od rojstva do 7. leta starosti. Izmerili in dokazali so, da je otrok do 7. leta v stanju theta možganskih valov. To je stanje hipnoze in domišljije. Narava je naredila, da se tako učimo. Slaba stran tega je, da se v našo podzavest v tem hipnotičnem stanju zapisujejo tudi negativni programi naših staršev. Narava je to naredila zato, da bi nas zaščitila in ohranila pri življenju. To je povezano s preživitvenim nagonom. Če so ti programi koristili našim staršem, da so preživeli, potem se sklepa, da so koristni tudi za nas.

 

Narava nam je dala tudi odraslost, svobodno voljo in moč zavestnega odločanja.

Ko odrastemo, se lahko odločimo, katere programe bomo obdržali, kateri nam koristijo in kateri ne. Ker nam tega ni nihče povedal in nas tega naučil, tega ne vemo, in ko odrastemo, živimo po teh programih še naprej.

Dr. Bruce Lipton in dr. Joe Dispenza sta v poizkus ih na več 100 prostovoljcih merili možgansko valovanje in dokazala, da povprečen človek živi 90 % življenja tako, da ga vodijo programi v podzavesti. To so večinoma vzorci naših staršev. Zmeraj, ko se ne zavedamo, delujemo po teh programih. Ko je naš um aktiven in razmišlja, naše življenje poteka na avtopilotu podzavesti. Na primer, med vožnjo v avtomobilu nekaj razmišljamo, in ko se pripeljemo na cilj, sploh ne vemo, kako smo se tja pripeljali. Vožnjo je prevzel program v podzavesti, ki deluje avtomatsko, ko znamo voziti. Enako deluje hoja avtomatsko in nam ni treba razmišljati, da hodimo. To so koristni in pozitivni programi. V naši podzavesti pa obstajajo tudi nekoristni, negativni programi. Izmerili in dokazali so, da naša podzavest vsebuje 70 % negativnih programov. Zakaj? Zato, da bi nas zaščitila in ohranila pri življenju. Pazi, če na boš naredila tega, se bo zgodilo to! Če ne boš naredila to, se lahko zgodi tisto! Tega ne počni, ker je nevarno! Lahko se ti zgodi to, ker se je že zgodilo v preteklosti.

Naj vas še enkrat spomnim; zmeraj, ko razmišljamo in vmes nekaj počnemo, se avtomatsko vklopi podzavest in dostopa do vseh teh 70% negativnih programov. Zato nam drugi rečejo, enaka si kot mama, ali oče, mi pa to zanikamo, ker se tega sploh ne zavedamo.

Narava je podzavest oblikovala tako, da preživimo. To je preživetveni nagon. Narava nam je dala tudi zavest in zavedanje, zato nam ni treba živeti po programih. Z zavedanjem lahko programe, ki so naloženi v podzavesti, presegamo.

Torej odločiti se je treba in izbrati med tem, ali nas bo v življenju vodila podzavest s programi ali se bomo odločali zavestno in izbirali, kateri programi nam koristijo in kateri ne.

Ker se življenje dogaja zelo naglo in se je treba nenehno in hitro odločati, pri večini ljudi to poteka avtomatsko, s pomočjo podzavesti. Posamezniki, ki so zavestni in se zavedajo, da imajo svobodno voljo, pa se odločajo zavestno in ne živijo po programih podzavesti.

 

Kako to dosežemo?

Da začnemo živeti zavestno, pomaga, da začnemo meditirati. S pomočjo meditacije pridemo v theta, hipnotično, meditativno stane, kjer se um izklopi. V meditativnem, theta stanju lahko brišemo stare, neuporabne programe in si nalagamo nove. Tisti, ki imate izkušnjo z meditiranjem, ste ugotovili, da v tem stanju problemi izginejo. Ko pa se vrnemo iz meditacije v življenje, to zavestno stanje še nekaj časa traja, dokler ne začnemo ponovno aktivno razmišljati in se nam avtomatsko vklopi podzavest. Takrat ponovno živimo programe.

Potem spet meditiramo in nam je boljše in potem gor in dol, po hribih in dolinah, dokler ni zmeraj več zavedanja in zmeraj manj programov.

Phyllis Krystal nas je naučila, kako dostopamo in brišemo negativne programe v podzavesti. Na ta način se osvobajamo tega, kar nas nadzira. Pomagamo si z višjim umom, s katerim se povežemo v meditaciji in višji um prosimo, naj podzavest pokaže in nariše ali oblikuje vzorec, program, ki je dozorel, da se ga osvobodimo.

 

Zakaj je tako težko dostopati in odstranjevati programe v podzavesti?

Zato, ker so tam zato, da bi nas zaščitili. Povezani so s preživitvenim nagonom in ohranjanjem življenja. Zelo pomembno je, da gremo korak po koraku, ko posegamo v podzavest, da si ne bi naredili škode. V podzavest zmeraj posegamo pod vodstvom višje zavesti. Na ta način smo na varni strani.

 

Sama že od leta 2011 brišem negativne program iz podzavesti po metodi PK z vajo odstranjevanje vezi, ki nas omejujejo. To počnem skupaj s štirimi prijatelji. Naša življenja postajajo iz leta v leto bolj zavestna in ne delujemo več po starih vzorcih in programih. Že drugo leto vodim tudi skupino, ki korak po koraku varno dela vaje odstranjevanja vezi, ki nas omejujejo in v svojem življenju vidijo občutno razliko na bolje.

To je varen postopek, s katerim lahko korak po koraku v daljšem obdobju z vztrajnostjo in jasnim fokusom naredimo veliko. Instant rešitve ne obstajajo. No, morda obstajajo, vendar ne trajajo.

 

Torej … kako dostopamo in brišemo programe iz podzavesti?

  1. Da meditiramo in začnemo živeti zavestno.
  2. Z zavedanjem. Da se programa zavedamo in se odločimo, da bomo delovali drugače.
  3. Z vodeno meditacijo – priporočam Odstranjevanje vezi, ki omejujejo po metodi Phyllis Krystal.

 

Da boste malo poskusili, vas 23. marca vabim na predstavitev VADIMO po metodi Phyllis Krystal, odpiram 2. skupino, ki bo delala tudi te naprednejše vaje za osvobajanje od negativnih programov, ki so shranjeni v naši podzavesti.

Vabljeni, da se pridružite. Predstavitev je brezplačna.

Več o tem in prijava: https://www.aleksandrakelc.si/vadimo-po-metodi-phyllis-krystal

 

Želim vam, da živite čim bolj zavestno, igrivo in ljubeče, sedaj!

 

  • Vaša Aleksandra Kelc
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.