Učiteljica za osebni razvoj

Domov O meni Najdena sem Metoda PHYLLIS KRYSTAL Knjiga 1 Knjiga 2 105 misli Blog DOGODEK ČAS ZAME Anima in tulipan Prijava na novice Login

BITI, kar sem v Mariboru

Uncategorized Mar 01, 2023

Predstavitev knjige BITI kar sem, v Mestni knjigarni Maribor, je bila zame nekaj posebnega, saj se je zgodila v mojem mestu. Ustvarili smo domače vzdušje, veliko smeha, pristnosti, objemov in ljubezni. Srečalo smo se sorodne duše.

 

Nekaj vtisov in spoznanj iz predstavitve:

- Spoznali ste, da je treba biti in ostati v sebi. Da je treba živeti sebe. Da je pomembno, da smo to, kar smo.

- Sebe najdemo tako, da se zavedamo trenutka, v katerem smo. Da smo čuječi. Da občutimo sebe, svoje telo, medtem ko nekaj govorimo, delamo, se družimo, hodimo …

- Naš um nas velikokrat odpelje nekam drugam in takrat mi nismo v sebi, pri sebi. Ko um dovolj dolgo treniramo, nas začne ubogati in sodelovati z nami.

- Včasih je dobro stopiti v tisto, kar nas je strah, kljub temu da se bojimo in se nam tresejo noge ali celo telo.

  

- Ko so naše misli razpršene in se potepajo nekje drugje, takrat nismo tukaj. Takrat je nemogoče, da bi občutili sebe in ostali s seboj v stiku. Takrat nimamo jasnega fokusa.

Vesela novica je, da vse, kar si želimo postati na osebnem, poslovnem ali duhovnem področju, MI TO ŽE VES ČAS SMO! Samo naš um tega še ni dojel. Torej, takoj ko je želja odposlana, na nivoju naše zavesti to že obstaja.

  

  

    

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.