"Povežite se z višjo zavestjo"

Sklop delavnic do spoznanja: ljubezen do sebe, osvobajanje od krivde, pomoč sebi in drugim, ustvarjanje varnosti in notranje ravnovesje

Obvestilo: Vse delavnice so do nadaljnega prestavljene. Novi datumi bodo objavljeni naknadno.

 

Vsi ljudje, vsi izzivi v našem življenju so zato, da bi mi prišli do spoznanja.

Da bi se povezali z intuicijo, ki je naša višja zavest. Kot otrok smo to znali, takrat je bilo to za nas nekaj naravnega in spontanega. Če smo na poti življenja to povezavo izgubili, je sedaj čas, da se ponovno povežemo in ostanemo povezani. Enako, kot smo se navadili biti nepovezani, se lahko s prijetno vadbo navadimo biti ves čas povezani. Redna vadba in prijetni občutki višjega stanja zavedanja, nam bosta pri tem pomagali, da bom želeli znova in znova vzpostavljati povezavo z višjo zavestjo.

 

Kaj je višja zavest?

Višja zavest je povezava z intuicijo. Ko sem v München na supervizijo metode Phyllis Krystal peljala male Mlaje, me je mož vprašal, zakaj pri metodi uporabljamo ta simbol Mlaj? Ker se ne ukvarja z osebnostnim razvojem, sem mu razložila tako: »Ko si pri svoji stranki in ne razmišljaš, potem pa naenkrat dobiš eno novo rešitev ali briljantno idejo, za katero prej nisi vedel, si nevede uporabil intuicijo. Phyllis Krystal je iskala način, da bi se lahko z intuicijo povezovali zavestno, ne samo občasno, nevede in naključno. Metoda ima vaje in orodje, da se lahko povežemo in zavestno uporabljamo intuicijo kadarkoli.«

Si lahko predstavljate, da boste na svoje življenje, odnose in življenjske izzive končno pogledali drugače? Ne več tako osebno vpleteno! To je mogoče tako, da vadimo in se navadimo, da povezava z višjo zavestjo za nas postane nekaj vsakdanjega.

 

Kako jaz to naredim? Recimo, da se znajdem doma ali v službi pred nekim izzivom. Najprej neham razmišljati in naredim vajo za povezavo z višjo zavestjo. Poslušam, kaj mi govori intuicija. To mi prihrani veliko časa in ne delujem več v ponavljajočih vzorcih. To sem seveda redno vadila, dokler mi to ni prišlo v navado. In kadarkoli izgubim to povezavo, jo z vajo - Simbolom Mlaj ali Drevo metode Phyllis Krystal ponovno vzpostavim. Ni mi težko, ker mi vadba sama daje prijetne občutke višjega zavedanja. Prav zaradi povezave z intuicijo sem tako inovativna in kreativna, kot sem.

Verjamem, da lahko do tega dela sebe prede vsak, saj nam je na voljo že od otroštva. Samo odločiti se je potrebno, redno vaditi in to vključiti v svoje življenje.

 

Na sklopu delavnic "Povežite se z višjo zavestjo" ... do spoznanja, se bomo učili in vadili: ljubezen do sebe, osvobajanje od krivde, kako pomagati sebi in drugim, ustvarjanje varnosti in vadili notranje ravnovesje.

 • Morda že vemo, da je pomembno, da imamo sami sebe radi, pa ne vemo kako naj to naredimo. Ljubezni do sebe se lahko naučimo, z vajo pa občutek ostane za zmeraj.
 • Ne zavedamo se, da globoko v sebi nosimo krivdo, s katero so nas vzgajali, da so nas lažje nadzirali. To se v življenju kaže kot občutek slabe vesti, da smo nekaj naredili narobe. Vendar nobeden od nas ni “Krivec”.  
 • V življenju potrebujemo pomoč in podporo pri zdravju, izpitih, iskanju službe, v sodnih procesih, pri iskanju partnerja ... in smo odvisno od naključja ali spleta okoliščin. Kaj menite, kako bi bilo, če bi obstajalo orodje, s katerim bi si pri tem lahko pomagali?
  Ali pa se počutimo premalo varni, smo nesigurni in si v življenju ne zaupamo.
 • Potrebno pa je tudi uravnotežiti svoje 4 funkcije, ki jih potrebujemo v vsakdanjem življenju: čustva, um, instinkt in intuicijo.

 

PROGRAM:

 • 25. marec 2020 »Kako se naučim imeti sebe rad/a«
 • 15. april 2020 »Osvobajanje občutka krivde z vajo Potapljaška obleka«
 • 6. maj 2020 »Kako pomagam sebi in kako drugemu, ne da bi ga nadziral/a«
 • 27. maj 2020 »Kako ustvarim občutek varnosti«
 • 10. junij 2020 »Kako v sebi uravnotežimo: čustva, razum, instinkt in intuicijo«

 

Obširnejši opis delavnic boste našli spodaj.

Kaj so povedali drugi o povezavi z višjo zavestjo si oglejte v videu in preberite čisto spodaj.

O MENI IN NAČINU DELA
 

Sem ALEKSANDRA KELC, učiteljica za osebni razvoj, certificirana svetovalka metode Phyllis Krystal in pogodbena partnerica Phyllis Krystal Fundation.

Napisala sem knjigo »Ne mislim, samo ljubim«, ki je izšla 2016 v Ameriki z naslovom “Don’t Think, Just Love”. Od 2006 pomagam ljudem v njihovem osebnem razvoju in takrat, ko se znajdejo v nekem življenjskem izzivu.
 

Vem, kako vam je, tudi jaz sem bila takšna. Dobrosrčna, zmeraj pripravljena pomagati, pa še zelo občutljiva in vsega me je bilo strah. Pa preveč prilagodljiva. Potem pa mi je prijatelj Stane posodil knjige z metodo Phyllis Krystal, ki me je zaradi otroško lahkih vaj navdušila, saj so delovale. Naključje je hotelo, da sem se kmalu po tem priključila seminarjem v Münchnu, na katerih smo se 5 prijateljev šolali pri avtorici in se učili vse o tej metodi. S pomočjo Phyllis Krystal, ki nas je vztrajno trenirala, sem postala neomajna oseba, ki je jezo zamenjala z ljubeznijo do sebe in drugih. S pomočjo teh vaj – simbolov se sedaj znam postaviti zase, povedati, kaj ne želim in kaj potrebujem. Znam poslušati in slišati sebe in se postaviti na prvo mesto. Nekateri mi pravijo, da sem zaradi tega »frajerka«. Jaz pa jim odgovorim: »Ne verjemite tistim, ki pravijo, da je sebično imeti sebe rad. Kajti, ko smo prazni, ne dajemo, ampak jemljemo. Resnica je ta, da je najprej potrebno poskrbeti zase in imeti sebe rad, kajti takrat, ko smo polni ljubezni, jo lahko delimo z drugim.«

 Z temi vajami in simboli želim navdušiti tudi druge, saj mi odlično pomagajo v mojih izzivihDa ostanem mirni prisebna in se znam vrniti nazaj k sebi, ko me nekaj vrže iz tira.

KAKO SE PRIJAVITE?
 


Delavnice bodo v sredo, trajale bodo dve uri,
od 18:00 do 20:00.

 
Cena SKLOPA PET delavnic:

 • 150 eur 120 eur
 • možnost plačila na 3 obroke

Prva delavnica je brezplačna. Število mest je omejeno na 10 oseb.


Ob prijavi prejmete BONUSE:

 • Vsi udeleženci sklopa delavnic prejmete darilo: Studijski posnetek meditacije Mlaj, da boste lahko poslušali (na svojih mobilnih napravah) in vadili povezavo z višjo zavestjo, ko se boste znašli v nekem izzivu
 • vračilo denarja, če boste ob drugem obisku imeli občutek, da delavnice niso za vas
   

Rok za prijavo je do sobote, 21. marca. 
Plačate po predračunu.


 
Na delavnice se lahko PRIJAVITE tako, da spodaj vpišete svoje podatke in PRITISENTE GUMB prijavljam se.
 
Delavnice potekajo v predavalnici Fakultete za kmetijstvo in biosistemske vede, Pivola 10, Hoče. 
e pošta: [email protected]
tel.: 040/ 516 451 
         

PRIJAVLJAM SE

Prijavljam se na SKLOP PET DELAVNIC, eur 120 (ali 3 x eur 40). Če želite priti na prvo delavnico brezplačno, tudi izpolnite ta obrazec!

VEČ O PROGRAMU

 • 1. srečanje »Kako se naučim imeti sebe rad/a«

  Veliko govorimo o tem, kako je potrebno imeti sebe rad ..., ne vemo pa, kako naj to naredimo.
  Bi se radi naučili, kako v vrvežu življenja priklicati in občutiti ljubezen do sebe?
  Ko imamo sebe radi, smo popolnoma opremljeni za življenje.
  Morda to že veste, ampak ali to tudi redno uporabljate?
  Ali se znate zavestno povezati z ljubeznijo v sebi?
  Ko imamo sebe radi, počasi preneha odvisnost od tega, kdo ali kaj nam bo dalo občutek, da smo ljubljeni.
  Ko se imamo radi ne delamo proti sebi, manj nas je strah življenja in bolj slišimo kaj je za nas dobro in kam nas vodi naše srce.
   
  Na tej delavnici se bomo učili in vadili vizualizacijsko vajo Mlaj. Vajo s katero se povežemo s seboj in občutimo ljubezen do sebe. Z to vajo pa ne občutimo samo ljubezni, saj je vaja veliko obširnejša. Z vadbo pridemo do sproščenosti, zdravljenja, pomaga nam pri notranjem čiščenju, poveže nas z močjo in brezpogojno ljubeznijo. Ko pa z vajo pridemo do ljubezni do sebe, da se lahko z njo napolnimo, je ne moremo zadržati zase, kajti narava ljubezni je, da se širi še naprej. Torej lahko s to vajo pomagamo širiti ljubezen tudi med druge.
  Vajo redno izvajam tudi sama in preseneča me, kako se ljubezen do mene in drugih v meni širi in širi.
   
  Vsi udeleženci prejmete darilo: Studijski posnetek meditacije Mlaj, da boste lahko poslušali in vadili zjutraj ali zvečer pred spanjem ali, ko se boste znašli v nekem izzivu.
   
  In ne pozabite: ko imamo sebe radi, počasi preneha odvisnost od tega, kdo ali kaj nam bo dalo občutek, da smo ljubljeni.

   

 • 2. srečanje »Osvobajanje občutka krivde z vajo Potapljaška obleka«

  Bi se radi naučili, kako se osvobodite krivde?
  Vas nadzira misel, da niste vsega in dovolj naredili?
  Živite v prepričanju: »Nisem dovolj dober/ra« ali »Ne zaslužim si«?
  imate vcepljen občutek krivde?
  Tako so nas programirali, da so nas lahko nadzirali. Krivda je orodje nadzora. Vzgoja je v preteklosti temeljila na nalaganju krivde, na pričakovanjih in ustrahovanju. Če živimo v prepričanju, da nismo dovolj dobri in si ne zaslužimo, potem se moramo nenehno dokazovati. Globoko v nas je program krivde, ki nas nadzira, da tako delujemo. Če tega ne ozavestimo, potem še naprej delujemo s občutkom krivde. Nemogoče je biti popoln na ravni osebnosti in človeške zavesti, zato je nesmiselno gojiti občutek krivde do sebe ali do drugih.
  Če naredimo nekaj narobe, je občutek krivde namenjen temu, da napako popravimo in se iz tega kar največ naučimo. Ko napako sprejmemo ali popravimo, ni nobenega smisla, da še naprej gojimo občutek krivde. Napak v bistvu sploh ni, saj se le učimo.
   
  Če še zmeraj živite v programu krivde ali pa se nenehno krivite za nekaj, se lahko naučite vajo »Osvobajanje občutka krivde z vajo Potapljaška obleka« in krivdo korak po koraku odstranite iz svojega življenja.
   
  Na tej delavnici se bomo z vizualizacijsko meditacijo Mlaj povezali z notranjim vodstvom in odstranili krivdo z vajo Potapljaška obleka. To je vaja za osvobajanje od občutka krivde, v kateri simbolično snamemo kos po kosu potapljaško obleko, ki nam simbolizira neko krivdo.
   

   

 • 3. srečanje »Kako pomagam sebi in drugim z vajo »peščena ura«
  Če ste dobra, prijazna oseba, bi verjetno za druge naredili vse. Včasih pri tem pozabimo nase in se izčrpavamo. Pomembno je, da ostanemo polni energije, da lahko iz svoje polnosti dajemo tudi drugim. Na tej delavnici se bomo učili in vadili izjemno vajo - simbol lebdeča peščena ura, s katero lahko pomagamo drugim osebam: svojim domačim, prijateljem, sodelavcem …. ne da bi jih pri tem nadzirali. Ko nekdo zboli, gre na izpit, išče službo, se nahaja v preizkušnji, se bori ... Nikoli ne vemo kakšen izid situacije je za nekoga najboljši pri njegovih življenjskih izzivih, zato izid prepustimo.
  Seveda pa je najprej potrebno poskrbeti zase, da lahko pomagamo drugim, zato se bomo učili in vadili simbol Peščeno uro tudi zase.
   
 • 4. srečanje »Kako ustvarim občutek varnosti?« 

Če se v življenju ne počutite dovolj varni, vam manjka notranja varnost. Od zunaj lahko dobimo le začasno ali navidezno varnost od nekoga ali nečesa (na primer: od osebe, predmeta, denarja, stavbe, sistema …). Notranja varnost je trajna. Imenuje se zaupanje vase in v tok življenja.
Imate tudi vi občutek, da vam manjka notanja varnost? Bi se želeli naučiti vajo, s pomočjo katere se boste počutili bolj varni?
Na tej delavnici bomo vajo DREVO razširili in dodali še vajo - podporo s kozmičnimi starši. Zelo globoka in močna vaja. Ko jo redno vadimo, vzpostavimo notranjo varnost in stabilnost. Zunanje stvari, kot so odnosi, služba, finance,... se pričnejo počasi, korak za korakom urejati, ko ustvarimo temelj svoje notranje varnosti.

 

 • 5. srečanje »Kako v sebi uravnotežimo čustva, razum, instinkt in intuicijo?«
  Ste včasih premalo prizemljeni in ste raztreseni? Ste preveč čustveni ali pa vam nagaja preveč aktiven um? Pozabite poslušati sebe in svojo intuicijo?
  Verjetno se ne zavedamo ali te naše funkcije: čustva, razum, instinkt in intuicija delujejo premalo ali preveč. Lahko, da nas čustva nadzirajo in prevečkrat čustveno reagiramo ali pa smo čustveno zaprti, in ne znamo pokazati čustev. Lahko pa nas vodi um in preveč analiziramo ali pa ne uporabljamo zdravega razuma, ko je to potrebno. Morda smo premalo prizemljeni ali pa smo preveč realni in vpeti v stara prepričanja, ki nas omejujejo, da bi uporabili svojo intuicijo. Morda pa smo zelo intuitivni, pa si te sposobnosti ne upamo uporabljati in izraziti.
  Ko uravnotežimo te štiri funkcije: čustva, razum, instinkt in intuicija, da pričnejo delovati skladno, postanemo prizemljeni in intuitivni. Naša čustva in misli se umirijo, da lahko uporabljamo modrost in čutenje srca.
  Da te naše funkcije delujejo skladno, si lahko pomagamo s samoopazovanjem in vadbo. Na tej delavnici se bomo učili uravnotežiti svoja čustva, misli, instinkt in intuicijo s pomočjo vaje - simbola MANDALA.
   

 

Kako boste vedeli, da je ta delavnica prava za vas? 


Je sedaj pravi čas, da to storite?

Odgovor boste prejeli v obliki občutka ali pa vam bo povedalo vaše srce. Delavnice se lahko udeležite ne glede na to ali ste že obiskovali delavnice prvega ali drugega sklopa. Delavnice priporočam vsem, ki be se radi premaknili naprej - korak bližje k sebi. 

"Slediti svoji pravi naravi. V vsakdanjem življenu se poskušam povezati z višjo zavestjo - samo tako lahko pridem do resnične koristi v življenju, na ta način se lahko rešiš iz slepe ulice, greš naprej, pomagaš sebi in drugim ...."


Vesna

"Intuicija je moj notranji glas, ki me vodi k zavedanju – višji zavesti. Vsak večer se nadiham svežega zraka na daljšem sprehodu s psom in ta čas koristno uporabim za pregled dne, ki je počasi za mano. Najpogosteje uporabljam vajo Phyllis Krystal »črna in bela ptica«, ki mi izostri intuitivni vpogled v dogajanje. Pred spanjem naredim še vajo »MLAJ« in prosim za vodstvo ter pet blagodejnih energij. Utonem v spanec in pogosto skozi sanje dobivam odgovore. Našteto mi pomaga pri zmanjševanju napetosti pri vsakdanjih izzivih, sprejemanju življenjskih okoliščin in kot zaščita pred slabimi energijami."


Andreja

"Povežem se močno s sabo in pozornost preusmerim na notranje telesne občutke in hkrati z iskrico čistosti v prsnem košu. Vem, da je prava odločitev zame tista, ki me navdaja z mirom, harmonijo, ki gladko gre skozme in ki se poveže z iskrenostjo v moji notranjosti. Ves ta proces čutim fizično v sebi kot neke vrste valovanje, dotik od znotraj, ki je lahko mehak, lahko pa je tak, da mi je slabo, v primerih, ko nekaj ni dobro zame. Na podlagi teh občutkov se odločam skoraj za vse, že od malega. Najprej se odločim preko notranjega občutka, potem pa to razumsko obrazložim. Celo svoje delo opravljam na ta način. "


Nataša Babič, prof. defektologije in vaditeljica biodanze

PRIJAVLJAM SE

Prijavljam se na SKLOP PET DELAVNIC, eur 120 (ali 3 x eur 40). Če želite priti na prvo delavnico brezplačno, tudi izpolnite ta obrazec!

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.